2024. április 27., szombat

Gyermek autóülést osztanak

A temerini község közlekedésbiztonsági tanácsa pályázatot hirdetett autóülések kiosztására a legfeljebb 25 kilogrammos gyerekek számára.

Jelentkezhetnek mindazok a Temerin község területén élő szülők, akiknek gyermeke még nem töltötte be az első életévet. Kezdetnek át kell adni a pontos adatokkal kitöltött űrlapot. Az űrlap letölthető az önkormányzat honlapjáról, vagy átvehető, majd átadható a temerini községháza épületében az ügyfélfogadó szolgálat 1. számú asztalánál. Azoknak a szülőknek, akiknek odaítélik az ingyenes gyermek autóülést, miután erről értesítést kapnak, a következő okmányokat kell benyújtaniuk: A szülők személyi igazolványának fénymásolatát, a gyermekek születési anyakönyvi kivonatának fénymásolatát, a munkaviszonyban levő szülőktől igazolást a havi nettó bér összegéről, illetve a munkanélkülieknek igazolást a munkanélküliségről.

Abban az esetben, ha a pályázat által kiosztásra tervezett és a rendelkezésünkre álló 40 autóülés nem bizonyul elegendőnek, azaz több jelentkező lesz, a kisebb havi bevételű szülők előnyben részesülnek.