2024. április 27., szombat
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Távolító mágia

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valós, csak a neveket változtattam meg a klienseim diszkréciója miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára is.

– Először is köszönetet kell mondjak, a talizmán nagyon szép sikereket hozott számomra a karrier terén, ugyanis ezt még a tavasszal rendeltem, amikor gondom volt a munkaszerzéssel. A másik nagy örömöm az, hogy gyerekeim végre kibékültek, hiszen egy szülőnek a viszály óriási szenvedéseket tud okozni. Egészségem is leromlott, immunitásom felmondta a szolgálatot, s mind azért, mert magamat marcangoltam, s szégyelltem is, hogy ők nem beszélnek egymással. Hát mi a szülőnek a legfontosabb, ha nem a gyermeke boldogsága? Erre a problémára a benti tükröt, a kristálytalizmánt és két rítust kellett elvégeznem, s az évek óta fennálló probléma megoldódott. Most az életem rendben lenne, egyedül egy személy létezik még az életemben, aki ellenségem, rosszakaróm, zaklatóm, s sehogyan sem tudok tőle szabadulni.

– Örülök a sikereknek, amelyek a segédeszközök bevetése következtében számomra természetesek, ám mégis szeretem a visszajelzéseket hallani klienseimtől. Tehát nézzük, mivel állunk most szemben, ki az, aki zaklatja önt, hogyan teszi, mióta tart ez a dolog, s pillanatnyilag hogy állnak önök?

– Az egyik szomszédomról van szó. A többi szomszédnak, s a faluban is pletykákat sző rólam, kifordítja az igazságot, ami rossz fényt vet rám. Ezért a többiek sem olyan kedvesek velem, látom elfogultságukat, mintha kerülnének. Nem tudom, hogyan magyarázzam el mindenkinek, hogy nem igaz, amit rólam fecseg, pusztán irigységből teszi, s azért, hogy ártson. Szeretném, ha kiderülne az igazság, s az, hogy ő a hazug. Volt képe a szemembe röhögni, amikor tegnap számon akartam kérni tőle a cselekedeteit. A végén még ő fenyegetett meg, azt mondván, ha netán döglött állatot találok az udvaromban, akár az ajtó előtt, akár a saját jószágaim között, ne higgyem, hogy a véletlen műve, s tudjam, hogy én is így járhatok hamarosan. Azután egész éjszaka ordított a rádiója, nem tudtam tőle pihenni, s valami gumikat is égetett, pont úgy, hogy a füstje hozzám szálljon. Sosem voltunk jó viszonyban, de nem volt ennyire ellenséges, mint most. Nem szeretnék innen elköltözni, ám gondolom, ő sem fog. Csak azt szeretném, hogy békén hagyjon, de fontos számomra az is, hogy ne terjesszen rólam pletykákat, s hogy tudják meg a többiek, hogy ő a csaló, a hamis és a zaklató.

– Van néhány módszer, ami segíteni tud. Az egyik a kinti bagua tükör, amely megvédi önt az ő hatásától. Részben visszaküldi hozzá az ártó energiákat, ha ő ilyen szándékkal viszonyul ön iránt, a többi energia pedig a védelemben nyilvánul meg. Megvédi önt is, a ház lakóit is, beleértve a jószágait és az ingatlant is. Erre szerintem feltétlenül szüksége lesz. Ám ez magában nem elég arra, hogy visszahozza az ön jó hírnevét, és hogy kiderüljön a szomszédja csalfasága. Mivel önnek ez is célja, s ez rendben is van, mert nem a rossz szándék vezérli önt, hanem az egyensúly helyreállítása, az igazság kiderítése, akkor szükség lesz rítusokra is, ehhez a „Távolító mágiák” válogatott rítusokat küldöm el önnek. Végezzen el belőle néhányat, s meglátja, hamarosan helyrejönnek a dolgok.

– Szabad ezeket csinálni, ez nem fekete mágia?

– Persze, hogy nem az! A fekete mágiát nagyon tudatlan vagy nagyon gonosz emberek végzik, mert habár ártani tudnak velük, tisztában kellene legyenek azzal, hogy ők kamatostól kapják vissza azt, amit tesznek. Különbség van aközött, hogy magunkat vagy szeretteinket védjük, s eközben a nekünk szánt negativitást visszaszállítjuk a feladójához, vagy pedig csak azért teszünk valamit, hogy másoknak ártsunk ezzel. A fekete mágusokra rossz sors vár, ne is foglalkozzunk ezekkel.

– És a vallással, Istennel kapcsolatban se követünk el bűnt? Tudtommal a Biblia nem éppen engedélyezi a jóslást, kuruzslást meg ilyeneket...

– Nézze, annyit tudok, hogy mindez, amit csinálunk, pozitív célt szolgál, segít, és szándékosan nem ártunk senkinek. Ha valakire visszaszáll a saját negativitása, az az ő saját energiája, ezt küldte, ezt kapja vissza. Amint vetsz, úgy aratsz. Emellett a sok rítus mellett s alkalmával imádságokat is használunk, Istent, szenteket, angyalokat kérünk segítségül. Módszereim nemcsak, hogy nem zárják ki a hitet, egy vallást sem zárnak ki, hanem inkább azokat egyesítik, azok fölött állnak. A vallások közti háborúzásról itt nincs szó, s a Biblia értelmezése is egyes felekezeteknél és vallásoknál különbözik. Ám a lényeg, a hit, a jóság, az mindenütt jelen van, mind a vallásokban, mind a módszereimben is, azokat ismerik el a rítusok, s sok közülük pontosan a vallási és a népi szokásokból fakadnak, ezért erejük és hatásuk is nagyok.

– Értem, s mivel már többször segített, most pedig tudom, hogy nyugodtan és biztonságosan használhatom. Küldje is azonnal, hogy helyreálljon ez a dolog is!