2024. április 27., szombat

A Soroptimist megajándékozta a labdarúgólányokat

Szerdán délután a Villa Ancora idősek otthonában Molnár Ildikó, a szabadkai Soroptimist International Klub elnöke a Spartacus női labdarúgóklub képviselőinek ünnepi ajándékokat és sportmezeket adott át. Ez alkalomból az elnöknő elmondta:

Az ajándékátadón a Spartacus női labdarúgóklub és a Soroptimist képviselői a télapóval (Fotó: Gergely Árpád)

Az ajándékátadón a Spartacus női labdarúgóklub és a Soroptimist képviselői a télapóval (Fotó: Gergely Árpád)

– A közelmúltban látogatást tett nálunk Christine Peer, az európai Soroptimist Klubok első elnöke, jelenleg pedig az Európai Soroptimist klubok képviselője az ENSZ-ben. Tőle kaptuk ajándékba a mai napon a Spartacus női labdarúgócsapatnak adományozott 15 sportmezt, ugyanis az elnöknő kérése az volt, hogy egy erre érdemes csapatnak ajándékozzuk oda őket. A mi választásunk erre a csapatra esett. Az ünnepek alkalmából a labdarúgólányok csapatának a mezek mellett édességekből összeállított ajándékcsomaggal is kedveskedtünk. A jövő évi terveink között pedig a klub segítése szerepel.

Bojan Arsić, a Spartcus női labdarúgóklub sportigazgatója a klub nevében megköszönte az ajándékokat és a figyelmességet. A sportigazgató elárulta, hogy a következő évben több projektben vennének részt a Soroptimisttal közösen, többek között a nemi egyenlőség és a nők diszkriminációja a sportban projekteken keresztül.