2024. április 26., péntek

Az ismétlés a cél

A már negyedik éve az európai porondon szereplő Novi Sad női asztaliteniszklub rendezi meg a hétvégén az Európa-kupa második szakaszának egyik négyes tornáját, amelyről a győztes jut tovább. A Novi Sad ellenfelei a görög Szariszesz (szombaton 14 órától), a belga Antwerpen (szombat, 19) és a spanyol Arteal (vasárnap, 10) lesznek. A mérkőzéseket a városi sportközpont asztalitenisz-termében rendezik meg, a Makszuti Anetta, Truzsinszki Viktória, Surján Szabina és Tijana Jokić összeállításban szereplő Novi Sad célja pedig a továbbjutás, majd a legjobb 12 csapatos negyedik versenyszakasz.

Felkészülten várjuk a versenyt, amelyben évről évre sikeresebben szerepelünk. Remélem, hogy itthon sikerrel vesszük a hétvégi akadályokat, és nemcsak megismételjük a tavalyi negyedik szakaszt, hanem, ha alkalom adódik rá, még egy lépéssel tovább jutunk – nyilatkozta Makszuti Anetta.

Slobodan Stojanov edző szerint csapata a hétvégén esélyesnek számít, annál is inkább, mert a legerősebb ellenfélnek ígérkező spanyol csapat sérült legjobbja nélkül kénytelen fellépni.