2024. április 26., péntek

Visszatér a BIP sör

Július végére a BIP (Belgrádi Sörgyárak) minden terméke elérhető lesz a vásárlók számára. A sörgyár az M6 Eden Szerbia vállalat üzleti és technikai közreműködésével lép újra üzembe.

– A BIP sör megőrizte jellegzetes ízvilágát és felismerhető vizuális karakterét. A hagyományos gyártási módok előnyeit kihasználva modern technológiával készül. Különös figyelmet szenteltünk a minőség-ellenőrzésnek a termelés minden szegmensében – mondta Aleksandar Popovski, az M6 Eden Szerbia igazgatója.

Aleksandar Popovski hozzátette, hogy a sör újra elérhető lesz a hazai piac legnagyobb részén, sőt az év végéig a régió olyan területén is megjelenik majd, ahol mintegy negyed évszázaddal ezelőtt folyamatosan jelen volt.

– Tudatában vagyunk annak, hogy a BIP sör nem egy átlagos ital, hanem annak az időszaknak a jelképe, amelyre mindannyian örömmel emlékezünk. Célunk, hogy a piacon ismét elnyerje méltó helyét – hangsúlyozta Popovski.

Bejelentette, hogy a termék zamatos ízét Gučán, a fúvószenekarok találkozóján, a belgrádi Beer Festen, valamint a július 30-án megrendezésre kerülő Beer Garden rendezvényen álvezhetik újra a sörkedvelők.