2024. április 26., péntek

Ma kezdődik a Dombos Fest

Szalonna és bandája, Boban Marković Orkestar, Lajkó Félix és az Óperentzia, Lóci játszik

Az idei, XVII. Dombos Fest ma, csütörtökön kezdődik. A Hegyalja utcában 18 órakor lesz a hivatalos kapunyitó, 19 órakor pedig a nem hivatalos megnyitó. Ezt Szalonna és bandája-koncert követi, és fél kilenckor megkezdődik a fényfestészet a löszfalon. 21 órakor lép fel a Ripoff Raskolnikov Band, 23 órakor pedig Szabó Balázs és bandája. A tábortüzet éjfél előtt fél órával gyújtják meg. A Gasztroudvarban 22 órától a Terra Profond, a Dombos Wine Clubban pedig 21 órától a Pátkai Rozina trió zenél.

Holnap, pénteken, a nagyszínpadon Brasnyó Antal és zenekara kezd 20 órakor, 21.30-tól pedig a Boban Marković Orkestar lép fel. 23 órától tábortűz. A Gasztroudvarban Majoros Ági bábszínháza – Százszorszép Bóbiska, majd 23 órától a Dresch Quartet zenél. A Dombos Wine Clubban, ugyancsak 23 órától Dombos After lép fel a Kurina Trióval.

Július 1-jén, szombaton 20 órától a Budapest SkaNu-JazzOrchestra mutatkozik be a nagyszínpadon, majd 22 órától a Sin Seekas. 23 órakor tábortűz, fél órával később pedig Gypo Circus. A Gasztroudvarban a zenész házigazda a Kurina trió. A Dombos Wine Clubban 23 órától Dombos After.

Július 2-án, vasárnap a Lóci játszik együttes koncertjével indul a program a nagyszínpadon 20 órától, 22 órakor pedig Lajkó Félix és az Óperentzia lép fel. A Gasztroudvarban 23 óra 30 perctől Presense Live Act, a Dombos Wine Clubban pedig 23 órától Dombos Záró party.

A napijegy 400 dinár, szombat kivételével, amikor csupán 300 dinár. A családi jegy 1000 dinár (2 felnőtt+3 gyermek), és a fesztiváljegy ugyancsak 1000 dinár.