2024. április 27., szombat

Vállalkozásindítási képzés fiataloknak

Az óbecsei Tako cool! Egyesület az Óbecsei Ifjúsági Szervezettel közösen szervezi meg azt a képzést, amelyen saját vállalkozás elindításához kapnak útravalót a résztvevők. Az Egyenlő esély minden fiatalnak 3 – Jednaka šansa za sve mlade 3 program keretében megvalósuló képzést az ifjúsági és sportminisztérium támogatja.

Azok, akik jelentkeznek erre a képzésre, megtanulhatják, hogyan kell üzleti tervet, valamint piaci és versenyhelyzeti elemzést készíteni, megismerhetik majd a jogszabályokat, az adó- és járulékfizetési kötelezettségeket, a lehetséges támogatási forrásokat, a marketing alapjait, valamint egyéb, a cégalapításhoz nélkülözhetetlen ismereteket is elsajátíthatnak.
A képzésen való részvétel ingyenes, a szervezők 15 és 30 év közötti, aktív és motivált fiatalok jelentkezését várják. Jelentkezni még a mai napon lehet a maja93b@gmail.com e-mail-címen vagy a 062/709-599-es telefonszámon, Maja Bukurovnál. Személyesen az Óbecsei Ifjúsági Szervezet (BUM) Fő utca 47. alatti irodájában lehet megtenni ugyanezt. A képzést szerdán 9 és 12 óra között tartják meg a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat óbecsei fiókintézetében (Than fivérek u. 3.) A résztvevőkkel Goran Kaluđerović, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat szakembere foglalkozik.