2024. április 27., szombat

Élményt ajándékba

A tavasz elhozta újra a ballagások idejét

Kedves középiskolás lányok! Elkészült a tablóképetek, és szeretnétek, ha más is látná?

És azt tudjátok-e már, hogy milyen frizurátok lesz a nagy napon, hogy milyen színű rúzs áll a legjobban nektek?

Lapunk újabb nyereményjátékkal kíván örömet szerezni fiatal olvasóinak.

Várjuk a 2017. évben végzős középiskolás lányok tablófotóit, és az 5 legtöbb szavazatot kapott fiatal hölgyet május 5-én a Magyar Szó Lapkiadó Kft. székházában profi fodrász és sminkes veszi kezelésbe. Ezt fotósunk is megörökíti.

Ha magadra ismertél felhívásunkban, és szeretnéd a ballagási készülődést megtölteni tartalommal, élménnyel, nincs más dolgod, mint április 13-ig beküldeni a tablóra készült fényképedet, akár a promo@magyarszo.rs elektronikus, akár hagyományos postai úton a Vojvode Mišića 1., 21000 Novi Sad címre, és elnyerni A legszebb tablófotó díjaink egyikét. A megküldött fényképhez, kérünk titeket, mellékeljétek a neveteket, életkorotokat, a középiskolátok és a településetek nevét, valamint elérhetőségetek egyikét.

A beküldött tablófotókat április 18-án tesszük közzé, és április 28-áig lehet majd szavazni a Magyar Szó napilapban megtalálható szelvényekkel, valamint lájk formájában a Magyar Szó Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/magyarszo/).

A beküldött szelvények alapján három legtöbb szavazatot kapott hölgyet, a Facebook-oldalunkon pedig a legtöbb lájkkal rendelkező leányzót, valamint a Magyar Szó zsűrije által kiválasztott ötödik nyertest örömmel várjuk szépségstábunkkal május 5-én, pénteken Újvidéken, lapunk székházában, ahol szaktanácsadók odafigyelése mellett elkészülnek a legszebb frizurák és alkalmi sminkek, végül pedig magas minőségű fotósorozat készül fiatal végzős nyerteseinkről.

Mindezzel szeretnénk kedveskedni nektek, és hozzájárulni ahhoz, hogy a ballagás napján a legjobb formátokat hozzátok.

Lányok, sok szerencsét kívánunk, és várjuk a tablófotókat!