2021. január 28., csütörtök

Teodora életéért küzdenek az orvosok

Lövöldözés történt Újvidéken a Telepen – Öt golyóval sebesítette meg áldozatát az elkövető

A helyszínelés képei (Ótos András felvétele)
A helyszínelés képei (Ótos András felvételei)

Egy harminc esztendős nő (Teodora K.) súlyosan megsebesült ma este abban a lövöldözésben, melyre Újvidéken, a Telep városnegyedben került sor. 

Az incidens a Vardar utcában zajlott le valamivel 18 óra után.

Nem hivatalos információk szerint a nőre öt lövést is leadott az ismeretlen tettes, amikor éppen egy gépkocsiból szállt ki. Állítólag a nő barátja is a közelben volt, amikor a tragédia bekövetkezett.

Kollégánk a helyszínen beszélgetett környékbeliekkel. Úgy tudják, hogy egy fekete dzsipből szállt ki a hölgy, ezután eldördültek a lövések. A nő a Vardar utcában lakik, az épületével szemben pedig egy üres, bokrokkal teli telek található, ahol valószínűleg építési munkálatokat terveznek majd végrehajtani. Itt várta meg az áldozat érkezését a támadója. A fiatal nő leparkolta a járművét, átkelt az utca túloldalára, ekkor szaladt ki a sötét terepről az elkövető öt lövéssel megsebesítve Teodorát. A lövések leadását követően a tettes elszökött a helyszínről. A nő jelenlegi barátjának is van rendőrségi dossziéja a helyszínen hallott információk szerint. Munkatársunk beszámolója szerint lezárták az utcát, a rendőrség helyszínel, az útról semmit sem mozdítottak el. Az úttesten láthatóak a vérnyomok.

Egyelőre nincsenek hivatalos információk, de a sürgősségi szolgálat munkatársai megerősítették, hogy több golyó is eltalálta az áldozatot, akit súlyos sérülésekkel kellett kórházba vinni. Az orvosok küzdenek az áldozat életéért. A Vajdasági Klinikai Központ Sürgősségi Központján ápolják.

A rendőrség időközben befejezte a helyszínelést a Vardar utca Zombori sugárúthoz közeli szakaszán. Várhatóan hamarosan közleményt ad ki a hatóság.