2024. április 27., szombat
BODY BUILDING

Danijel Đorđievski Vajdaság abszolút bajnoka

Topolyán tartották meg a testépítők tartományi bajnokságát
Danijel Đorđievski, az abszolút győztes

Danijel Đorđievski, az abszolút győztes

Az idén is nagy érdeklődés előzte meg Topolyán a body fitness és body building versenyzők tartományi seregszemléjét. A szervezésből ugyanis a Tartományi Testépítő-szövetség mellett a helybeli Toldi egyesület is aktívan kiveszi a részét. A bajnokság megálmodója, Liszka Péter nemzetközileg is elismert versenyző betegsége miatt ezúttal sajnos nem tudott jelen lenni. Klubtársai érte is és helyette is izgultak a rendezvény sikeréért. A bajnokságot Dancsó Pál, a Toldi versenyzője nyitotta meg, a versenyzőknek sok sikert, klubtársának, Liszka Péternek pedig mielőbbi felépülést kívánva.

Szinte valamennyi versenyszámban izgalmas vetélkedés és szoros küzdelem alakult ki. Kategóriánként a következő testépítők szerepeltek a legeredményesebben, juniorok: Goran Živković (Apatin), 40 éven felüli veteránok: Miroslav Glavonjić (Ruma), „Fizik” kategóriában: Nemanja Pitulić (Újvidék), testépítésben, férfi 80 kg súlycsoport: Danijel Đorđievski (Pancsova), 90 kg-ban: Miroslav Glavonjić (Ruma), a 90 kg felettiek versenyét az apatini Saša Juhas nyerte meg.

Az attraktív hölgyek

Az attraktív hölgyek

Női bikini fitness kategóriában négyen álltak rajthoz. A legeredményesebb az újvidéki Lana Talo volt, megelőzve a veterniki Marijana Drinićet és a két topolyai lányt, Triznya Dórát és Foki Alexandrát.

Végül a zsűri – Biserka Šipka, a Tartomány Testépítő-szövetség elnöke vezetésével – megválasztotta Vajdaság abszolút győztesét. A megtisztelő címet a pancsovai Danijel Đorđievski szerezte meg a többi kategóriagyőztest megelőzve.