2024. április 25., csütörtök

Kalandpark nyílt a Szegedi Vadasparkban

A Szegedi Vadaspark szomszédságában novemberben megnyílt egy új, egyedülálló élményelemekkel felszerelt kalandpark, a harmadik a városban.

Fő vonzerejét a 47 422 négyzetméter alapterületű, gyönyörű, zöld, erdős környezetben megvalósuló egyedi játékelemek jelentik: 5 komplex, különböző nehézségi szintű kötélpálya, a tó feletti nagy átcsúszás, a kültéri mászófal, a csőlabirintus, a kisgyermekek számára készült kültéri játszótér. További szórakozási lehetőséget biztosítanak a bungee trambulin, az óriás bokszkesztyű, az óriás szumó, a 3 dimenziós forgó karika, a rodeóbika, a Flying Bike átfordulós-extrém bicikli, a vízi arénában a foci és az élőcsocsó, a hagyományőrző íjászat és az állatsimogató.

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozási lehetőséget. A közösségi programok szervezésének nagyszerű helyszíneként egy kétszintes kilátó, büfé, valamint egy színpad, továbbá a WC és pelenkázó épülete szolgálja a vendégek kényelmét.

A KalandoZoo Kalandpark egyedülálló az országban, hiszen az itt kipróbálható 17 játék, köztük a 3000 négyzetméter területet behálózó kötélpályák, hasonló formában nem találhatók meg sehol máshol Magyarországon. Kialakítottak egy olyan egyedülálló, kisgyermekeknek szánt kötélpályát is, amelyet egyben mozgássérültek, valamint fogyatékkal élők is igénybe vehetnek. A több mint 390 millió forint összköltségvetésű projektum kétségtelenül színesíteni fogja a város idegenforgalmi vonzerejét.