2024. április 27., szombat
LABDARÚGÁS – EURÓPA-LIGA

Háromgólos hátrányokban

Háromgólos hátrányból kezdi meg a Lech Poznań, illetve a cseh Viktoria Plzeň elleni mai visszavágót a Videoton, valamint a Vojvodina az Európa-liga negyedik fordulójában, ennek ellenére Pető Tamás, a székesfehérváriak edzője, valamint Zlatomir Zagorčić, az újvidékiek trénere is azon a véleményen van, hogy nem dőlt még el a továbbjutás.

Lehet, hogy a Lech Poznań számára megnyugtató előnnyel jött a visszavágóra, ettől függetlenül azt gondolom, hogy nagyon nehéz estét okozunk majd nekik a Sóstói Stadionban. Nincs még lefutva a

továbbjutás, ennek a szellemében lépünk majd pályára – nyilatkozott a szerdai sajtótájékoztatón Pető. Zagorčić arra kérte a szurkolókat, hogy minél nagyobb számban jöjjenek el a mai mérkőzésre, hogy buzdítsák a játékosokat, akik rászolgáltak a támogatásra. Nino Pekarić, az újvidéki piros-fehérek csapatkapitánya szerint az ellenfél nagyon erős, de minden tőlük telhetőt megtesznek majd a kedvező eredmény elérése érdekében. „Nehéz mérkőzés vár ránk. Az mindenki előtt egyértelmű, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben, de a szituáció nem kilátástalan” – mondta Pekarić.