2024. április 26., péntek
LABDARÚGÁS

Eto’o fittyet hányt Mihajlović döntésére

Samuel Eto’o, az olasz Sampdoria kameruni nemzetiségű labdarúgója nem tartotta magát Siniša Mihajlović, a csapat edzőjének kijelentéséhez, mely szerint a Torino elleni súlyos vereség után a játékosoknak naponta kétszer kell edzeniük. A genovai együttes a Serie A 21. fordulójában 5:1-re veszített Torinóban a város nevét viselő együttes ellen: a találkozó után a szerb tréner nagyon dühös volt, s bejelentette, a labdarúgóinak az lesz a büntetése, hogy ezentúl naponta két edzésük lesz.

„Mondtam a játékosoknak, hogy szégyellhetjük magunkat. Mostantól a napi két edzésen lesz idejük beszélgetni egymás között és arra is, hogy megértsék a helyzetet” – mondta Mihajlović.

A kemény szavak és az edzői szigor azonban úgy tűnik, nem hatotta meg az Evertonból érkező Samuel Eto’ót, aki a Gazzetta dello Sport írása szerint a hétfői első tréning után – anélkül, hogy egy szót is váltott volna Mihajlovićtyal – elhagyta a pályát, s ezzel a megnyilvánulásával jelezte, nem hajlandó részt venni a második, délutáni edzésen.