2024. április 27., szombat
NEMZETI TANÁCSI VÁLASZTÁSOK

Piacokon a választókkal

Szombaton a szabadkai Teslatelepi piacon, a Tejpiacon és a Zöldike piacon kampányoltak a Magyar Összefogás jelöltjei és a Vajdasági Magyar Szövetség tagjai. A kampányrendezvény célja a választópolgárokkal való személyes találkozás, a Magyar Összefogás programjának ismertetése és a választásokról való tájékoztatás volt.

Lovas Ildikó beszélget az emberekkel a szabadkai Teslatelepi piacon (Fotó: Diósi Árpád)

Lovas Ildikó beszélget az emberekkel a szabadkai Teslatelepi piacon (Fotó: Diósi Árpád)

A Teslatelepi piacon folyamatosan volt az érdeklődés a Magyar Összefogás standjánál, a polgárok többsége fontosnak tartja az október 26-ai választásokat.

– Nem szervezett körülmények között, spontán találkozni és szót váltani az emberekkel a véleménynyilvánítás legőszintébb formája. Örülnek nekünk az emberek – mondta Lovas Ildikó, a Magyar Összefogás jelöltje, aki szerint a VMSZ szabadkai helyi szervezeteinek elnökei számára is fontos a megmozdulás, a kapcsolattartás minden módját igyekeznek ugyanis kihasználni.

A Zöldike piacon Baráth Gábor, a VMSZ-központ III. helyi szervezetének elnöke kampányolt, a Tejpiacon pedig Bognár Beáta, a Magyar Összefogás jelöltje tájékoztatta a magyar lakosokat az előttünk álló választásokról.