2024. május 4., szombat

Mától 3D-s vetítések az Eurocinemában

Elsőként egy animációs vígjátékot és egy fantasztikus akciófilmet láthatunk három dimenzióban

Ma, csütörtökön kezdődnek meg a 3D-s vetítések az Eurocinemában, a Szabadegyetemen épületében működő moziban. A felújított moziteremben a legfrissebb filmeket nézhetjük meg modern audiovizuális technikával, a digitális eszközöket ez év őszén szerezte be a mozi. A 3D-s vetítésekhez szükséges felszerelés beszerzését a Tartományi Művelődési és Tájékoztatási Titkárság támogatta.

A 3D-s vetítésekre a belépőjegy decemberben akciósan 300 dinár, 2014 januárjától 350 dinárért nézhetjük három dimenzióban a filmeket. A mozi jegypénztára a vetítés kezdete előtt egy órával nyit ki, és foglalni is lehet jegyeket hétfőtől péntekig 8 és 19 óra között, szombaton pedig 9 és 13 óra között az 554-600-as telefonszámon a Szabadegyetem információs pultjánál.
Minden 3D-ben vetített film előtt a nézők szemüveget kapnak, amelyet a vetítés után vissza kell adniuk a mozinak.
A 3D-s vetítések programja:
A Turbó amerikai animációs vígjáték szerb szinkronnal december 5-e és 11-e között 17 órakor, december 7-én és 8-án pedig 11 és 17 órakor nézhető meg.
A Thor: Sötét világ című amerikai fantasztikus akciófilm december 5-e és 11-e között 19 és 21 órakor kerül vetítővászonra.