2024. április 27., szombat

Kupagyőztes a Subotica

Tavankút: Bratstvo–Subotica 2:6 (1:2)

Sportközpont, 100 néző, vezette: Zinaja (Szabadka). Góllövők: Tumbas a 30., Krčelić az 53., illetve Drčelić a 8., a 12., a 47., a 81., Purković a 61., Čović a 88. percben.

Bratstvo: Spasovski, A. Tumbas (Vuković), Vojnić Hajduk, Kopunović, Sloboda, Serenče, Bedeković (Gilović), Krčelić, Skenderović, S. Tumbas, Šakirovski (Skenderović).

Subotica: Kumozec, Tikvicki, Nikšić, Đuranović, Ilovac (Tomišić), Todorović, Drčelić, Popović (Purković), B. Nikšić (Vučković), Benjak, Čović.

A Szabadkai Városi Labdarúgó-szövetség kupáját ebben az idényben a Subotica együttese szerezte meg. A döntőben az esélyesebb körzeti ligás csapat igazolta az elvárásokat, és a második félidőben teljesen felőrölte a városi ligában szereplő mérgesi együttes ellenállását. A mérkőzést követően a városi labdarúgó-szövetség serlegét Filip Ilovacnak, a Szabadka csapatkapitányának Ivica Bošnjak adta át. A teljes kupasorozat legjobb játékosának a Bratstvo csapatkapitánya, Julije Serenče bizonyult, akinek az emlékplakettet Dušan Radošević versenyfelelős adta át.