2024. április 12., péntek

Rendelésre gyártott a Forum Nyomda dobozgyártó részlege

Történelmi pillanatoknak lehettünk szemtanúi az elmúlt napokban a Magyar Szó Lapkiadó Kft. Forum Nyomdájában. A Laza Nančić utcában lévő gépsor „piacra dobta” az első, megrendelésre legyártott dobozokat, hatalmas lépést megtéve ezzel a vállalat piaci érvényesülése irányában. Hasonlóan ahhoz, ahogyan a múlt évszázad 80-as éveinek elején nyomdánkban beindították a bélyegnyomtatást, úgy most, a 2020-as évek elején a vezetőség eldöntötte, hogy dobozokat fognak készíteni. Manapság a csomagolás különösen fontos a termék értékesítésének folyamatában.

Ótos András felvétele

Ótos András felvétele

Minél jobb minőségű a csomagolás, minél szebb és exkluzívabb, annál vonzóbb a termék, hiszen a doboz azt sugallja, hogy a külső miatt a benne lévő termék is finomabb, jobb.

A csomagolóipar az egyetlen olyan ágazata a nyomdaiparnak, amely növekedést mutat, ebbe kapcsolódtunk most be mi is. Most már minden lehetőségünk megvan ahhoz, hogy a Forum  Nyomdának legyen jövője. Ahhoz, hogy ne csak úgy beszéljenek a Forum Nyomdáról, mint kizárólag újságnyomtató intézményről, hanem mint erős vállalatról, olyanról, mint amilyen régen is volt.

Nyitókép: Ótos András felvétele