2024. június 14., péntek
HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSOK 2024

Fontosak a visszajelzések a törökkanizsai VMSZ számára

A Vajdasági Magyar Szövetség törökkanizsai jelöltjei szerda reggel kilátogattak a törökkanizsai piacra, ahol kötetlen beszélgetést folytattak a település lakosaival. A helyszínen a polgárok első kézből informálódhattak a községet érintő beruházásokkal kapcsolatban, valamint a nagyobb problémákra is felhívhatták a figyelmet.
Jaksa Róbert, VMSZ törökkanizsai jelöltje elmondta, hogy szerettek volna személyesen is találkozni a választópolgárokkal és tudatosítani bennük, hogy június 2-án választások lesznek, ezért látogattak ki a piacra.
– Elbeszélgettünk a helyiekkel, és felhívtuk a figyelmüket arra, hogy nagyon fontos, hogy bekerüljünk az önkormányzatba. Csak úgy tudjuk folytatni az elkezdett munkát, ha eredményesek leszünk a választáson. Továbbra is támogatni szeretnénk az oktatást, a civil szervezeteket és művelődési egyesületeket is. Felmértük a helyzetet és nagyon sokan tisztában voltak a választás céljával és tétjével. Többen tettek javaslatot arra vonatkozóan, hogy milyen fejlődéseket kellene eszközölni a község területén. Ezeket mérlegelni fogjuk és segítünk, ahol tudunk. Pontosan ez volt a megmozdulás célja, hogy a lakosok rávilágítsanak a község területén lévő problémákra. Függetlenül attól, hogy milyen program mentén kívánunk politizálni az elkövetkezendő időszakban, számunkra fontos a lakosság visszajelzése is – fogalmazott Jaksa Róbert.

Nyitókép: Privát archívum