2024. április 15., hétfő

Magyarkanizsán fontos a vélemény!

Kérdőívben várják a javaslatokat

Magyarkanizsa önkormányzata a község polgárai kulturális érdeklődési körének és a kulturális tartalmakhoz kötődő szokásainak feltérképezése érdekében közvélemény-kutatást indít a művelődésfejlesztési stratégia kidolgozásához. Máris kitölthető az interneten a huszonhét kérdést tartalmazó kérdőív, amelyben a község minden polgárának a véleményére kíváncsiak. Az önkormányzat közvélemény-kutatása a művelődésfejlesztési stratégia kidolgozásához szükséges, és teret ad a polgárok véleménynyilvánításának.
Magyarkanizsa önkormányzatának munkacsoportja már dolgozik a 2024–2028 közötti időszakra vonatkozó művelődésfejlesztési stratégia kidolgozásán, és a lakosok igényeit is szeretnék figyelembe venni. Jenei Ervin koordinátor sajtótájékoztatón számolt be minderről.
– Folyamatban van községünk művelődésfejlesztési stratégiájának kidolgozása a 2024–2028 közötti időszakra vonatkozóan. A lehető legátfogóbb, a kultúra területén tapasztalható valós helyzetet és igényeket figyelembe vevő dokumentum elkészítése érdekében közvélemény-kutatás indult a kérdőíves felmérés módszerével. Ennek a felmérésnek az a célja, hogy feltérképezze a lakosok kulturális érdeklődését, kulturális tartalmakkal kapcsolatos szokásait. Ezzel összhangban a felmérésben elmondhatja véleményét arról, mennyire elégedett Magyarkanizsa község kulturális kínálatával; szerinte milyen programok hiányoznak ebből a kulturális kínálatból, továbbá hogy mennyire elégedett kulturális intézményeink működésével, és hogy véleménye szerint hogyan kellene továbbfejleszteni Magyarkanizsa község kulturális életét. Ezért kérjük, töltse ki a fentiekre vonatkozó névtelen kérdőívet, amely Magyarkanizsa önkormányzatának hivatalos honlapján található – magyarázta Jenei Ervin koordinátor. 

 

Nyitókép: Jenei Ervin (Fotó: Bajić Jenei Klementina felvétele)