2024. május 20., hétfő

A TSC Topolyán is kikapott a Bragától

Az Európa-ligában folytathatja csapatunk a nemzetközi szereplést

A topolyai szuperligásnak háromgólos hátrányt kellett volna ledolgozni a Braga ellen. A TSC Aréna zsúfolásig megtelt, a szurkolók buzdítása nem maradt el ezen a történelmi találkozón. 

Fotó: starsport.rs

Fotó: starsport.rs

A mérkőzés első perceiben a topolyai csapat több veszélyes támadás vezetett. A vezetést azonban a Braga szerezte meg a 8. percben Pizzi révén. A 12. percben pedig már 2:0 volt az eredmény Bruma góljával. A 15 percben pedig Djaló is betalált. A 20. percben már 4:0 volt Al-Muszrati révén. Jakob Kehlet dán játékvezető az első játékrészben azonban még egyszer a középpontra mutatott, mert a TSC is betalált. A 40. percben Rakonjac kapott labdát a félpályánál, majd betört a 16-oson belülre és 15 méterről, jobbal a bal felső sarokba lőtt, megszerezve csapata becsületgólját. A második félidőben a TSC rendezte sorait, néhány csere is megtörtént, a játék képe megváltozott. Gól nem is esett.

Marko Rakonjac adta a TSC becsületgólját (Fotó: startsport.rs)

Marko Rakonjac adta a TSC becsületgólját (Fotó: startsport.rs)

A topolyai csapat nem jutott tovább, de a TSC-t így is minden elismerés megilleti, hiszen megpróbáltak derekasan helytállni ilyen rangos ellenfél ellen. A csapat most kiesett ugyan a Bajnokok Ligája selejtezőjében, de nemzetközi szereplését az Európa-ligában még folytathatja.

Nyitókép: Starsport.rs