2024. június 20., csütörtök
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Ki rakta rám a varázslatot?

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, az ügyfeleim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Kérem, mondja meg nekem, ki rakta rám a mágiát?

– Ez az a kérdés, amit számtalanszor feltesznek nekem, ezért szeretnék valamit tisztázni ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Abban a pillanatban, amikor átveszek egy személyt, hogy megnézzem és elemzést készítsek, eljutok a probléma lényegéhez, és megvizsgálom az összes szempontot, ami egy lény életét körülveszi. Mindenképpen először a múltba nézek, hogy meglássam, honnan erednek a problémák. Bemutatom nézetemet azokról a múltbeli eseményekről, amelyek a jelenlegi rossz állapotot okozhatták, elemzem a jelenlegi helyzetet, és végül a jövő időre figyelek. Minden pillanatban, legyen szó fekete mágiáról vagy a rossz energia más formájáról, sokszor látom, de nem mindig látom azt is, hogy ki a fő oka az összes aktuális problémának (fekete mágiának, varázslatoknak, átkoknak, rontásoknak).
Nagy ellenfele vagyok a fekete mágiának és a boldogság mások rovására való építésének, ezért örömmel fedezek fel valakit, aki fekete mágiát vagy másfajta energiatámadást végzett. Mindenekelőtt magamnak, az univerzumnak és a gondolataimnak tárom fel, hogy helyesen cselekedjek a további munkában, a varázslat, a rossz energia vagy valami más eltávolításában. Ritkán közlöm az elemzést kérő ügyféllel, ki áll a mágia mögött. De persze akkor is előbb értékelem, majd alaposan átgondolom, hogy mihez vezethet.
Leginkább egyszerűen nem akarom megmondani, melyik személy varázsolta el, mert tudom, az nagyobb és beláthatatlan következményekkel járhat. És akkor kezdődnek ezek a kérdések. Ki dolgozott ellenem? Ki az a személy? Miért, amikor én nem tennék ilyent senkinek se?

– De hát mégis, mondjon valamit! Ismerem az illetőt?

– A fekete mágiát nem olyasvalaki tette önre, akit nem ismer. Nem is az eladó a trafikból vagy a pénztáros a szupermarketből. A varázslatot legtöbbször az csinálja, aki a legközelebb áll önhöz, az udvarról vagy az utcáról, a legközelebbi rokon (sajnos), akár egy testvér vagy szomszéd, sőt talán a legjobb barát, vagy egy irigy munkatárs.

– De miért nem mondja meg?

– Több okból is igyekszem elkerülni, hogy kimondjam és megnevezzem azt, aki gonosz dolgot tett. Mert mit tesz valaki, aki megtudja, ki ártott neki? Megtámadhat egy embert a gyengeség pillanatában, és nagy problémát okozhat magának, mert a támadásból sokkal nagyobb probléma is lehet (verekedések, gyilkosságok). Nem az a célom, hogy bántsak valakit, hanem hogy segítsek. Ha az a személy, aki megcsinálta a varázslatot, megtudja, hogy ön tudja, félelemből valami rosszabbat fog csinálni. Ha ön hozzám fordult, és rám hagyta ezt a csatát, hogy megvívjam, akkor legyen! Ha megmondom, ki az illető, akkor egy sor naiv cselekedetet megtehet ön, amelyek olyan helyzetbe hozhatják, hogy ártson neki. Még annak is nagy a valószínűsége, hogy egy fizikailag lelepleződött személy megtámadja önt, sőt engem is, vagy valami még rosszabbat tesz. Célom, az elemzést követően megközelítsem a probléma megoldását. A munkavégzés időtartama alatt elvárom, hogy akit segítek, az utasításaimat betartsa, és meghallgasson. Nem azért, mert nagyon okos vagy bölcs lennék, hanem azért, mert ha elemzésért és segítségért nyúlt, akkor azt várom, hogy kövesse az utasításokat. Természetesen, még ha nem is mondom meg, ki ártott, mindenképpen utalni fogok arra, kitől kell óvakodnia, vagy megnyitom az utat a megoldásra.

– De igazság az, hogy ő nem fog bűnhődni?

– Ezt én nem mondtam, azt se, hogy az igazság, s azt sem, hogy ő nem fog szenvedni. A legtöbb esetben, amikor kivédjük önt és szeretteit a negatív energiától, akkor az az energia nem semmisül meg, hanem visszaszáll a feladójához.

– De ha ő olyan gonosz volt, hogy ártott, nem érdemelne még nagyobb büntetést, s mikor lehet látni, hogy ő visszakapta? Nem lenne mégis jobb, ha én is tennék érte?

– Ne az ön keze által kapja meg a büntetést. Annyit meg lehet tenni, meggátoljuk az energiát, hogy a továbbiakban ne érintse önt, hanem alakuljon át pozitív energiává, vagy szálljon vissza a feladóra, de hogy ez hogyan és mikor történik meg, ezt bízzuk a karmára. Bízzuk Istenre és az univerzumra, mert az égi igazság tudja ezt legjobban. Akinek a sorsa olyan nagyon tiszta, azt nem éri semmi átok, ám ez igen ritka, mert nemcsak ezt az életet érinti az égi igazság, hanem lelkünk összes leszületését, s amit már tudunk, a lélek sose hal meg, hanem újra és újra leszületik...Talán pont mi tettünk ilyesmit valakinek, netán pont ennek a személynek egy múlt életünkben? Ha pedig így van, akkor a legjobb csak védekezni, s nem ártani, hogy ne vigyük tovább, a többi életekbe ezt a negativitást.

– Értem. Akkor talán igaza van, s jobb, ha nem tudom, ki ártott, a lényeg, hogy most jobban érezzem magam, sőt ezzel, ha jól értem, megfékezem a rossz karmának a továbbvitelét.

– Jól érti! Küldöm tehát a rítusokat a negatív energia levételére, s a tükröt a rossz energia kivédésére.