2024. június 20., csütörtök

Kétheti előrejelzés (március 28.–április 11.)

Mindenfajta horoszkóp rendelhető: natális horoszkóp, melyből megtudja, milyen kilátásai vannak az élete folyamán minden életterületen, s azok mikor aktiválódnak; karmahoroszkóp, mely a sorsfeladatával foglalkozik, s megmutatja lelke útját; összevető horoszkóp két személy között, milyen kapcsolat várható közöttük; szoláris horoszkóp, ez egyévi előrejelzés, születésnaptól születésnapig; kérdőhoroszkóp, mely egy bizonyos, konkrét kérdésre ad választ. Rendelések e-mailben: etiandi777@gmail.com, vagy telefonon: 063/8-920-936 (délután).

Kos (március 21. – április 20.)

Az első hét jövedelmet hozhat, s lelkileg is kedvező eseményekre számíthat. A lelki értékeket az eddigieknél jobban fogja értékelni. Jót tehet valakivel, s ha ezt titokban teszi, akkor Isten segítségére számíthat. Az álmai gyönyörűek, jót fog pihenni, s ez az ideális időszak arra, hogy ágyat, ágyneműt, pizsamát vagy ágyhuzatot vásároljon. A második héten gondjai lesznek mind a barátokkal, mind az egészséggel kapcsolatban.

Bika (április 21. – május 20.)

Vágyai teljesülhetnek. Baráti kapcsolatait erősítse. Új barátokra is most tehet szert. Jó időszak ez minden társas összejövetelre. Ha bármit kell intézni a nyugdíjjal, esetleg fizetéssel, nyereménnyel kapcsolatban, akkor jelen pillanatban tegye. A második héten már késő lesz, vágyai kudarcot szenvednek, váratlan veszteségek vannak kilátásban.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az első héten jó kapcsolatot fog teremteni feletteseivel, kimagasló személyiségekkel, s akár titkos segítséget is kaphat, vagy bizalmas beszélgetésekben lesz része. Jó időszak ez arra, hogy előreléptessék, s hogy sikereket érjen el munkájában és a nyilvánosság előtt. Április eleje azonban konfliktust hoz, rossz hírt vagy rossz kapcsolatot a barátokkal való viszonyban.

Rák (június 22. – július 22.)

Ez a periódus külföldről és külföldiekről szól. Ennek az időszaknak a kezdetén nagy lesz a boldogság, jó kapcsolatok, sikeres utazások, jó hírek várhatóak e téren. A hivatalos, jogi ügyekben is sikere lesz. Tisztán fog gondolkodni és igazságot fog érezni. Ám egy hét múlva, amikor a Hold áthalad a Plútón, miközben rossz fényszöget vet rájuk a Merkúr, a negatív energiák megnőnek, konfliktusok, közlekedési problémák, félreértések ütik fel a fejüket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez az időszak bizonyos átalakulásokat hozhat. Fontos lesz mások pénze, mások segítsége. Ha kölcsönt vesz fel, csakis e periódus elején tegye azt. Ha műtétre, bizonyos beavatkozásra van szüksége, akkor azt is most végeztesse el azonnal, ne várjon e szakasz végéig. Párjával kapcsolatban nem számíthat egyetértésre, főleg a közös befektetésekkel kapcsolatban.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Most próbálja megjavítani a partnerkapcsolatát, s ezt egy külföldi kikapcsolódás vagy egy őszintén, az életfilozófiájukról folytatott véleménycsere segíti elő. Az is fontos, hogy ezt az első héten tegye, mert azután teljesen más dolgokkal lesz elfoglalva. Sok munka akad jelen pillanatban, ám az egészsége problémát okozhat. A házi kedvencekkel is probléma akadhat.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Kiváló időszak e periódus eleje az egészséggel kapcsolatban. Most tegye meg a változásokat a szokásaiban, változtasson napi rutinjain. Jó periódus ez bármilyen szolgáltatásra, mesterek fogadására, de csak az első hét. Ha elhúzódik a dolog, akkor problémák várhatóak. A gyerekek és a párja könnyen felidegesítik, gyakori lesz a vita.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Jelen pillanatban élvezze ki a szerelmet, javítson párkapcsolatán. A gyerekek is örömöt szereznek mostanában. Szórakozni a héten menjen, ne a jövő héten. Az otthonában bármilyen nagyobb munka nem ajánlatos, mert a konfliktusok elrontanak mindent. Legyen óvatos a szavakkal, az állatokkal és a családtagokkal kapcsolatban.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Hacsak lehet, ne most mondja meg a véleményét senkinek, főleg szeretteivel és gyerekeivel legyen óvatos. Pillanatnyilag a sport és a szórakozás is hanyagolható, inkább a családra, az otthonára, ingatlanokra figyeljen, ha kell, végezzen javításokat az otthonában, szerezzen be házi kedvencet, és olyan szokásokat vezessen be, amelyek egészségét és biztonságát növelik.

Bak (december 22. – január 20.)

Az első hét örömöt hoz a beszélgetések, rövidebb utazások, rokonok és iratok terén, ám a második héten érdemes óvatosnak lenni a megnyilatkozásaival és a közlekedésben, s inkább tartsa távol magát a szomszédoktól és testvérektől. Április eleje nem kedvez az anyagiak terén. A családban kemény vita alakulhat ki a pénz beosztása vagy hiánya miatt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Igyekezzen az első héten rendezni anyagi dolgait, ekkor keresete, nyeresége lesz, de később már elhagyja a szerencse. Családja támogatására is számíthat, s otthona nyugalmát és biztonságát is nagyra becsüli majd ebben az időszakban. Április eleje rosszat hoz üzletekkel, megbeszélésekkel kapcsolatban. Legyen óvatos a közlekedésben és kijelentéseivel, s nem kevésbé az aláírásokkal is.

Halak (február 20. – március 20.)

Most a külalakján, a testén, az egészségén és az egyéniségén van a hangsúly. Tegye meg a megfelelő változásokat minél hamarabb, mert e periódus vége már nem kedvező, ám az eleje igen jó változásokat hozhat. Ebben az időszakban csak önmagával foglalkozzon, fejezze ki magát, legyen ott, ahol szeretne. A pénzére nagyon vigyázzon, mert elveszítheti.