2024. június 20., csütörtök

Kétheti előrejelzés (február 29. – március 14.)

Mindenfajta horoszkóp rendelhető: natális horoszkóp, amelyből megtudja, milyen kilátásai vannak az élete folyamán minden életterületen, és azok mikor aktiválódnak; karmahoroszkóp, amely a sorsfeladatával foglalkozik, és megmutatja lelke útját; összevető horoszkóp két személy között, milyen kapcsolat várható közöttük; szoláris horoszkóp, ez egyévi előrejelzés, születésnaptól születésnapig; kérdőhoroszkóp, amely egy bizonyos, konkrét kérdésre ad választ. Rendelések e-mailben: etiandi777@gmail.com, vagy telefonon: 063/8-920-936 (délután).

Kos (március 21. – április 20.)

E periódus eleje és vége kedvezőtlen változásokat hoz a barátok, a társasági élet és az anyagiak terén, vagy az is lehetséges, hogy túl sok lesz a társasági élet költsége. Nincs azonban az sem kizárva, hogy meggyengül némely barátjába vetett hite. Az első héten a lelki értékek foglalkoztatják, és egy vágya most teljesülhet önnek.

Bika (április 21. – május 20.)

Az első hét vége lesz az az időszak, amikor a céljaiért sikeresen harcolhat. Előreléptetésre tehet szert, nagyobb megbecsülésre, és önbizalma is növekszik. Ám az időszak legelején és végén harcolnia kell felettesével, vagyis az elképzeléseiért. Barátai segíthetik, és bármilyen egyesület, közösség örömöt hoz és segítséget is nyújt.

Ikrek (május 21. – június 21.)

E periódus kezdete aggodalmakat hoz külfölddel vagy külföldiekkel kapcsolatban. Nem sok jót ígérnek a messzi utazások, sőt a hittel, a vallási közösségekkel is baj lesz. Az első hét végére valamennyire megnyugszik, de a második ismét rossz fordulatot vesz. Lelkiismeret-furdalás is várható, és a csalódás elkerülhetetlen. Az is lehet, hogy csak az illúzióját veszti el, de akkor is fájdalmas lesz.

Rák (június 22. – július 22.)

Ennek az időszaknak az eleje, sőt a vége is veszteséget hoz a barátokkal, a közösségekkel és az eszmékkel kapcsolatos hitében. Céljai is elérhetetlennek tűnnek. Ha bármilyen elképzelése van a nyugdíjjal, esetleg nyereményekkel kapcsolatban, azok is fuccsba mennek. Azonban szeretetben lesz része, és jó híreket kap külföldről, sőt messzi utazások is jót hoznak. A jogi ügyek sikerrel járnak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez az időszak nem kedvező arra, hogy a nyilvánosság előtt szerepeljen. Partnerével is csak az első hét vége hozhat kedvező változásokat, egyébként legyen óvatos. A munka terén igen jók a kilátások. Mások pártfogására is számíthat. A világban történő kedvezőtlen változások önnek mégis jót hoznak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Most jött el az idő, hogy odafigyeljen az egészségére. A mesterekkel kapcsolatban figyeljen oda a megbeszéltekre, mert félreértések lehetnek. Most, ha lehet, ne utazzon külföldre, ne is most próbáljon igazságot tenni. A partnerkapcsolat jót hoz, és mások pártfogására is számíthat. A mesterek az első hét végén jól végzik a dolgukat, de a későbbiekben legyen óvatos velük.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A gyerekekkel és párjával kapcsolatban kiváló eredményeket érhet el e periódus közepén, ekkor bárki pártfogására és egészsége javulására is számíthat. E periódus kezdetén és végén azonban gyermekeivel kapcsolatban nem lesz meg a pártfogás, a szórakozások rosszul alakulnak, és bizonyos veszteség is éri önt.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Az otthona és az ingatlanok miatt rossz időszakot él most meg. Párja is bántalmazza önt. Ám ön tudja, hogy mit érdemel, és ezt ennek az időszaknak a kezdetén elismerés koronázza. Egészsége javul, a szokásai jót hoznak, és tevékenykedése is sikerrel jár. Az új ötletek érzelmi életében is jót hoznak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ebben az időszakban az egészségével, a mindennapi munkájával, esetleg szolgáltatásokkal, mesterekkel lesz elfoglalva, ezenkívül a rövidebb utazások, a vásárlások és a rokoni kapcsolatok kötik le az idejét és figyelmét. E periódus kezdete és vége kedvezőtlen lesz ebből a szempontból. Az otthona, a gyerekek örömöt hoznak, és hobbija is segítségére lesz.

Bak (december 22. – január 20.)

Ismét a pénz miatt kell aggódnia, habár az első hét vége kedvező lesz e téren, főleg, ha olyasmit vásárol, amely otthona szépségét felviszi. A családra is sokat fog költeni, de ebben is örömét leli. Egyedül a kockázatok nem járnak sikerrel, s ha szórakozni megy, azt is a pénztárcája bánja, jobban, mint tervezte volna.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ebben az időszakban kiéleződhetnek a konfliktusok ön és a családja között, és ha nincs szándékában elmélyíteni a viszályt, akkor figyeljen szavaira, cselekedeteire. Nem most kell megoldani a problémákat, hanem kedvező csillagállásnál. Tehetségével lenyűgözheti szeretteit, és ezt használja ki arra is, hogy szépítse otthonát, esetleg megalapozzon egy virágzó lehetőséget – akár pénzt, elismerést vagy biztonságot teremthet vele.

Halak (február 20. – március 20.)

Ismét zavaros vizeken evickél, veszély van kilátásban. Akár kitudódik egy titok, akár egy titkos út, esetleg illegális vásárlás keveri önt bajba, váratlanul leleplezik önt. Igen stresszes lesz ez a két hét, csak az első vége hoz némi jót, egy kis pénzt, egy utazást, jó hírt és kellemes viszonyt rokonával vagy szomszédjával.