2024. május 20., hétfő

Turnéra indul jövőre az újjászületett NOX – VIDEÓ

A ma már ikonikusnak számító NOX együttes kereken 20 évvel ezelőtt indult neki a nagy útnak. A formáció 13 évvel ezelőtt állt utoljára együtt színpadon, majd november utolsó hétvégéjén teltházas Aréna gigakoncerttel tértek vissza.

– Nagyon nagy koncertet kell csinálnunk, úgyhogy fel van adva a lecke – mondta egy hónappal ezelőtti interjúban Nagy Tamás, aki 2001-től egészen 2009-ig a Nox tagja volt, mint táncos, illetve énekes, és ő volt a másik frontember Péter Szabó Szilvia mellett.

A nemrég új lemezanyaggal is előrukkolt zenekar immár nem áll le, ígéretük szerint jövőre szerte az országban találkozhatunk a Főnix madárként újjászületett csapattal.

„Óriási várakozás előzte meg a koncertet, nem csak a közönség részéről, hanem saját magunk is hatalmas elvárásokkal indultunk ennek a gigashownak" – mondta Péter Szabó Szilvi, a NOX énekese.

– Zenei pályafutásom 20 éves jubileumát is ünnepeltem, emellett azt szerettük volna, hogy a hosszú csend után olyan élményt nyújthassunk, mellyel a NOX újra, minden szempontból meghatározó szereplője legyen a könnyűzenei életnek – tette hozzá.

A zenekar a koncerten bejelentette: jövőre országos turnéra indulnak.