2024. április 23., kedd
MAGYAR NEMZETI TANÁCS

Indul az egyetemi felvételi felkészítő

Az ingyenes tanfolyamra február 15-éig lehet regisztrálni

A Magyar Nemzeti Tanács ingyenes egyetemi felvételifelkészítőt szervez leendő egyetemi hallgatók részére február 24-e és június 29-e között 13 tantárgyból: magyar nyelv és irodalomból, német nyelvből, angol nyelvből, szerb nyelvből, pszichológiából, történelemből, földrajzból, biológiából, matematikából, fizikából, kémiából, közgazdaságtanból, számítástechnikából és informatikából.

A végzős középiskolás diákok február 15-éig a breki.mnt.org.rs honlapon, illetve a mobiltelefonos applikáció által regisztrálhatnak a tanfolyamon való részvételre. A felkészítő órák online, tantermi és tábor formájában valósulnak meg, összesen 40 órában. Az online megnyitóra február 24-én 9 órakor kerül sor, majd április 20-án és 21-én Újvidéken, az Európa Kollégiumban egy táborral egészül ki. A tantermi órák rendje a jelentkezési idő zárultával lesz elérhető.

Érdeklődni lehet a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalában munkanapokon a 024/524-534-es telefonszámon vagy a breki@mnt.org.rs e-mail-címen.

A program Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatásával, valamint a Bethlen Gábor Alap közreműködésével valósul meg.