2024. április 27., szombat

Minden az esküvőről szólt

Első alkalommal tartottak esküvői kiállítást Topolyán

Csaknem harminc kiállító és mintegy kétszáz jegyespár jelezte érkezését az első topolyai esküvői kiállításra, melynek az Orfej terem adott otthont.

Vasárnap 10 órakor nyílt a rendezvény, és este hat óráig várta az érdeklődőket. Simon Zsolt, az esemény fő szervezője elmondta, hogy a rendezvényen különféle szolgáltatók mutatták be, mit kínálnak az esküvőszervezés terén. A 27 kiállító között voltak esküvői fotósok, videósok, különféle dekorációkészítők, sütemény- és tortakészítők, esküvőszervezők, menyasszonyiruha-szalonok, valamint fodrászok és gyermekanimátorok is.

Huszonhét szolgáltató mutatkozott be az esküvői kiállításon (Fotó: Herceg Elizabetta)

Huszonhét szolgáltató mutatkozott be az esküvői kiállításon (Fotó: Herceg Elizabetta)

A kiállítás a jegyespárok, szülők és érdeklődők számára ingyenes volt, igen sok érdeklődő jelent meg a rendezvényteremben már a nyitás utáni órákban. Az esküvői szolgáltatók kisebb-nagyobb akciókkal készültek, és készségesen álltak az érdeklődők rendelkezésére.

A kiállítás kiváló alkalom a házasodni vágyók számára, hogy tájékozódjanak az árakról és a szolgáltatók aktuális kínálatáról. A személyes találkozás egészen más, mint az internetes reklám.

Az esküvői kiállítás ily módon a szolgáltatók számára jó lehetőség a bemutatkozásra, a jegyespárok, számára pedig kitűnő alkalom a tájékozódásra a nagy nap megszervezésében.

Az íráshoz fotógaléria kapcsolódik, amely itt érhető el

Nyitókép: Huszonhét szolgáltató mutatkozott be az esküvői kiállításon (Fotó: Herceg Elizabetta)