2024. április 24., szerda
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Káros sugárzások

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
– Üdvözlöm! A napokban beszéltünk, s javaslatára cérnán lógó karikagyűrűvel lemértem, hogy van-e káros sugárzás az ágyamnál. Sajnos van. Pont a fej tájékán! S mivel emeletes házban lakunk, az emeleten is az ágy pont úgy helyezkedik el, mint lent, vagyis fölöttem is ágy van, ahol a fiam alszik, ezért igaznak találtam önnek azon állítását, hogy mindkettőnknek ugyanazon az ok miatt fáj a fejünk, szemproblémáink vannak, fogunkkal, fogínnyel van problémánk, s hasonló lelki bajunk is van. Igen erősen lengett a gyűrű, óriási köröket írt le. Ez arra utal, hogy erős káros sugárzás van mindkét helyen?
– Igen, pont így sejtettem. A hetedik csakra a fejtető környékén helyezkedik el, a hatodik pedig a harmadik szemnél. Testi és lelki problémákat okoznak, ha valaki folyamatosan, vagy sűrűn van kitéve ilyen sugárzásoknak. A fizikai tüneteket ön jól leírta, a lelki tünetek pedig a depresszió, a halálfélelem, a lendület hiánya, semminek sem látja az értelmét az ember, beragad egy világnézetbe s nem hajlandó más szemszögből megvizsgálni a dolgokat. Nem tetszik neki, amit lát, amit hall, mert a jó dolgokra fel sem figyel, csak a rosszat veszi észre. Kutatások szerint éjszaka az ember tízszer kisebb geopatikus energiaszintet tud elviselni, mint nappal, ezért fontos az, hogy elkerüljük ezeket a sugárzásokat alvás közben. A legjobb természetesen az, ha olyan helyet választunk az ágyunknak, ahol nincs káros sugárzás. De ha ez nem lehetséges, akkor a kristályok használatával sokat elérhetünk. Ám nem elég egy kristály, több kell, s helyesen kell őket elhelyezni, ezért az orgonit jobb megoldás erre a dologra, ebből egy is elég, s az ágy alá helyezve kivéd minket, esetleg medál alakjában nyakban is hordható, vagy a párnába lehet helyezni.
– Ahogyan említettem, egy-két éve megjelentek nálunk az alvászavarok, késői elalvás, korai ébredés, visszaalvási nehézségek. Ez volt az első jel, ezután kezdődött a többi. Hallottam, hogy az ilyesmi akár rákot is tud okozni.
– Ha az ember hosszú évek során ilyen helyen alszik, védelem nélkül, biztosan romlik az egészsége. Aki már beteges, gyenge az aurája, azoknál igen komoly betegségek jelentkezhetnek, többek között a daganatos betegségek is. Négy esetre emlékszem az ismerőseim közül, ahol az asszonyok betegek voltak, s igen erős sugárzást állapítottam meg azon a helyen, ahol ők aludtak. Hárman közülük nem változtatták meg az ágy helyét, nem is kértek semmilyen védelmet, főleg a párjaik hitetlensége miatt. Ma már sajnos egyikőjük sem él, 40–50 évesen haltak meg. A negyedik másik házba költözött, ő mostanra meglehetősen jól érzi magát. Ön viszont azt is mondta, hogy a telefon önnél is, a fiánál is az éjjeliszekrényen van, a tévé az ágy előtt, egy elosztó a fejük közelében az éjjeliszekrényen, ez tehát egy erős elektroszmoghatást irányít önökre. Főleg a fej közelében veszélyes az elektromos műszer!
– Így van, ott a sok elektromos kütyü körülöttünk, de hát ezek nélkül manapság már nem lehet megélni. Emellett alszunk el, ezzel ébredünk.
– Igen. Az elmúlt évtizedekben drasztikusan megnőtt azoknak az eszközöknek a száma környezetünkben, melyek elektroszmogot generálnak. Sőt a falakban futó elektromos hálózat hatása is igen káros. Ha ez ráadásul rosszul van szigetelve, akkor komoly elektrostresszt képes okozni a lakóknak. Ha ehhez még a földsugárzás is hozzáadódik, akkor bizony a baj érezhető lesz.
– Hogyan védekezzünk, mit ajánl nekünk? Tehát ilyen kristályfélét, orgonitot, esetleg rúnát?
– Igen, a legjobb, ha mindhármat használja, mert önnél nagy a kisugárzás, mind az elektromos dolgok, mind a földsugárzás miatt, s már jelentkeztek is a problémák. A belső erő fejlesztésének, a jógának, a mozgásnak, az egészséges életmódnak, a belső békének, a stresszmentes életnek, a meditációnak, a pozitív gondolkodásnak is igen jó hatása van, mert az egészséges aura megvéd sok negativitás hatásától, de egyéb védelem alkalmazása is szükséges. Az elektroszmog minden formája mindig káros az élő szervezetre, az agyműködést, a légzést, a szívritmust és a vérkeringést is befolyásolhatja, a vér fizikai összetételét megváltoztathatja, a sejtek információcseréjét is megzavarhatja egyebek között, és mind a szerotonin, mind a melatonin létfontosságú hormon termelődését is gátolja. Ha ez még párosul a vízerek, a földsugárzás, a Hartmann-zóna, a Curry-háló, a Szent György-vonal, a Ley-vonal stb. hatásával ágyunk helyén, akkor nagyon káros hatásnak vagyunk kitéve. Tehát programozott orgonit – medál és félgömb alakban – és egy rúnafelirat megoldja a problémát.
– Értem. Kérem tehát a védelmeket, mert az ágyat máshova nem tehetjük, s természetesen nem mondhatunk le sem a tévéről, sem a telefonról, sem a komputerről.