2024. május 4., szombat
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Fémek, kristályok, szimbólumok

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Lenne néhány kérdésem! Engem az érdekel, hogy maguknak a fémeknek, a kristályoknak, a szimbólumoknak, számsoroknak, rúnajeleknek, angyaljeleknek van-e mágikus vagy bármilyen más hatásuk? Az is érdekelne, hogy lehet-e fokozni vagy csökkenteni e hatásokat, s az is, hogy mindenkire egyformán hatnak-e ezek?
– Van értelme a kérdésének, s nem egyértelmű rá a válasz. Az mindenesetre igaz, hogy lehet fokozni és csökkenteni is a hatásokat. A legnagyobb hatása, energiája a kristálynak van, anélkül, hogy külön beprogramoznánk. Ám ha beprogramozunk bármit, akkor annak nagy hatása van. Például, ha egy kristályra rárajzolok egy megfelelő rúnajelet vagy angyaljelet, esetleg számsort, és azt beprogramozom, sokkal nagyobb hatása van, mintha csak egy papírra írtam volna e jeleket, s úgy programoztam volna be. A kristályok arra várnak, hogy szolgáljanak, rezgésükkel odavonzhassák hozzánk azokat az energiákat, amelyekkel életünket boldogabbá tehetjük! Minden mozgásban van, minden rezeg. Az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések manifesztációja. Minél magasabb a rezgés frekvenciaszintje, annál magasabb az illető lény, tárgy vagy állapot szellemi szintje is. Tehát a kristályok, a fémek, a szimbólumok, a mágikus jelek is az általuk kibocsátott rezgéssel képesek hatni ránk. A tudósok energiának hívják azt, ami rezeg, a metafizikusok szellemnek, a hívők pedig Istennek. Minden dallamnak, kimondott hangnak, leírt jelnek vagy szimbólumnak, kristálynak, fémnek megvan a maga sajátságos rezgése.
– Ezek szerint az sem mindegy, hogyan beszélünk, hogyan gondolkodunk?
– Pontosan. Rendkívül fontos hogyan beszélünk, milyen szavakat használunk. Ugyanígy ételünknek, eszközeinknek, ruházatunknak, bútorainknak, házunknak, autónknak, a bennünket körülvevő térnek is saját, csak rá jellemző rezgése van, amely kihat reánk.
– Lehet több kristályom egyszerre?
– Persze, csak az a fontos, hogy ne hordjuk együtt az ellenkező hatásúakat, például olyat, ami serkent, olyannal, ami nyugtat. Néha tisztítsuk meg őket. Például ha megboldogult szeretteinktől örököltünk ékszert, főleg, ha kristály van benne, azt meg kell energetikailag tisztítani, megvan rá a módszer, különben az elhunyt sorsát és betegségeit is megörököljük.
– Mi a helyzet a fémekkel?
– A sárgaréz, főleg ha kör alakú, védelmet ad, negatív energiát küld vissza oda, ahonnan az jött. Az ólom hasonló hatású negatív energia ellen, félelmek ellen, megvan rá a rítus, hogy kell használni. Az ezüst jó az utazásra, főleg, ha az vízen túl van. Az arany önbizalmat, bátorságot, erőt és gazdagságot vonz. Az acélkés rémálom ellen is jó, negatív energiák elvágására, az alumínium tanulásra és utazásra jó. A mágnes, magnetit bármi bevonzására alkalmazható.
– Pozitív szimbólumok mik lehetnek?
– Életfa, szerencsehozó kéz, pentagram, főleg egy körben, maga a kör alak, a Nap, Hold, Hórusz szeme, jin-jang, a kelta kereszt, mindent látó szem, lótusz.
– Köszönöm, küldjön hát nekem olyan kombinációt, amely beindítja a családi békét!
– Rendben. Ez egy kristály lesz rúnajellel, egy tükör jin-jang jellel és benti bagua jelekkel és egy magnetit karkötő angyali pecséttel. Természetesen be lesznek programozva önre, ezért kellene a neve és a születési dátuma.