2024. április 26., péntek
KREATÍV PERCEK

Eszter szobája

Segít a lakberendező!

Mielőtt hozzáfogna otthona, irodája, egyszóval környezete megtervezéséhez, kérje ki lakberendezőnk tanácsát! Olyan ötleteket és megoldásokat kaphat tőle rovatunkban, amelyeket csak tapasztalt szem lát. Még akkor is, ha csak kisebb átalakítást tervez, stílust vagy bútort szeretne váltani, és kissé elbizonytalanodott a hatalmas kínálat láttán, vagy netán nem tudja, hogyan fogjon hozzá.

Az alábbi szobát egy komoly tizenéves lánykának terveztem, aki nem éppen a rózsaszín szerelmese. Igazán figyelemre méltó lakrészt álmodott meg magának.
Elsősorban a púder színek a jellemzőek, amit barnával és fehérrel kombináltunk.

Barna sarokkanapé volt az elsődleges biztos eleme a szobának, melynek helye meghatározó volt, mivel elég nagy elemről van szó. Ezután terveztük be a helyiségbe a többi darabot. Szükség volt íróasztalra is, melyet az utcafrontra néző ablak elé helyeztünk, kényelmes székkel, lámpával, hogy minden körülmény adott legyen a tanuláshoz.

Az ajtón belépve a kanapét pillantjuk meg először, szemben a tanulásra alkalmas helyet, majd jobb oldalon a médiafalat, melyet egy kisebb ruhásszekrény ölel körbe. A sarokban egy bájos szépítkező sarok kapott helyet, kerek, bőrszíjon függő tükörrel.
A kanapé elé egy kisebb méretű, könnyű asztalkát helyeztünk el, melyet szükség esetén arrébb is lehet tenni.
A kanapé mögötti és a ruhásszekrény mögötti falra tapéta került, mely nem dominál, de mégis karakteressé teszi a szobát. Az ablak előtti hosszú függöny, hozzáillő drapériával meleggé varázsolja a helyiséget.

A mennyezetre pedig spotlámpás dekoráció került.
A végeredmény egy nagyon barátságos, elegáns szoba lett, melyet a tulajdonosa már birtokba is vett.

***

Ha lakberendezéssel kapcsolatos kérdésük van, kérdezzenek, és a lap hasábjain megválaszolom. Levelüket a szerkesztőség címére küldjék postán (Magyar Szó, 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1.) vagy e-mailben (tarka@magyarszo.rs). A borítékra írják rá: Segít a lakberendező.