2024. április 24., szerda

Telefonos időpontkérés az egészségházakban

Az Újvidék Egészségház hálózatába tartozó rendelőkben dolgozó, választott orvosunkhoz ezentúl a telefonos ügyfélszolgálaton (call center) keresztül tudunk fogadási időpontot igényelni.

Ezt a változást ebből az egészségügyi intézményből jelentették, közleményük szerint a módosítás összhangban áll az egészségügyi minisztérium döntésével és javaslataival is.

– Részletes és rendszeres elemzéssel sikerült megállapítani azt, hogy az ilyen módon történő időpontkéréssel több szabad időpont marad, mint a személyes, közvetlen egyeztetések után, és a már bejegyzett páciensek ellenőrzése is könnyebbé válik. Mindez a betegek számára lehetővé teszi azt, hogy hosszabb várakozási idő nélkül jussanak egészségügyi szolgáltatáshoz. Ezzel kapcsolatosan a telefonos ügyfélszolgálatunkat tizenöt új alkalmazottal megerősítettük, az új munkaerőnek köszönhetően felgyorsul majd szolgálatunk munkavégzése. Amennyiben ez mégsem bizonyulna elégségesnek, úgy újabb alkalmazottakat fogunk munkába állítani – áll az intézmény közleményében.

Hozzátették, hogy a változtatással igyekeznek mindenkinek szabad időpontot biztosítani kiválasztott orvosánál, kérik a polgárok türelmét és megértését.
– Közösen fogjuk követni, hogy az efféle bejelentkezési mód mennyire lesz hatékony, és az eredmények alapján fogunk reagálni – áll a közleményben.

Nyitókép: Dávid Csilla felvétele