2024. április 26., péntek

Cupara marad, Sipos távozik

Szerződéstárgyalásokkal zárta az évet a Veszprém férfi kézilabdacsapata, amelyek azonban nem minden játékos esetében jártak sikerrel. A csapatnál második évét töltő beállóval, Sipos Adriánnal például nem tudtak megegyezni, így nyártól külön utakon folytatják a felek.

Kapusposzton azonban marad a stabilitás, a szerb Vladimir Cupara és a spanyol Rodrigo Corrales is magyar szöveget felolvasva jelentette be, hogy előbbi legalább egy, utóbbi pedig két évre még biztosan a csapat tagja lesz. Szintén hosszabbított az irányító Kentin Mahé és a beálló Andreas Nilsson. Az együttes arról is beszámolt, hogy a napokban Barcelonában sikeresen megműtötték egyiptomi jobbátlövőjüket, Omar Jahját, aki a Wisła Płock elleni BL-meccsen szenvedett térdsérülést.

Mozgolódás zajlik a Szegednél is, akikhez a következő szezontól új kapus érkezik: bár maga az érintett két hónapja lapunknak nyilatkozva még cáfolta, hogy egyeztetéseket folytatna a csapattal, a Tisza mentiek most bejelentették a norvég Emil Kheri Imsgard érkezését, ami várhatóan együtt jár majd Mirko Alilović távozásával.