2024. április 19., péntek
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Rúnatükörrel új lakás!

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Kérlek, csinálj nekem is egy rúnatükröt, mert amit a munkahelyemre csináltál, az nagyon bevált, sok jót hozott, a vállalat megmaradt, mert a csőd szélén állt, sőt hamarosan fizetésemelést is kaptunk – fordult hozzám a kérelemmel a barátnőm.

– Igen, emlékszem, amikor nagy örömmel jöttél, hogy készítsem gyorsan a rúna- vagy baguatükröt a pénzre, mert a főnököd beleegyezett, hogy kirakja a tükröt a munkahelyen, hátha segít a vállalaton. Elmondtad neki, hogy a feng shui szerint nagyon rossz hatással van a csúnya látvány, ami az ablakon keresztül látszik, s az is tetőzi a bajt, hogy nem téglalap alakú, hanem, hogy hiányzik egy része, pont az ablaknál van a hiány, s ez pont a pénz területét érinti.

– Igen, s egy-két hónap múlva már be is indult a javulás. Egy kolleganő volt csak ellene tízünk közül, egyszer csúnyán le is szidott, hogy mit képzelek, ilyen hülyeségekkel ámítom a főnököt is, hogy azt hiszem, hogy ez a tükör vagy bármilyen hülye mágikus tárgy majd kihúz a csávából? Én szépen meg akartam neki magyarázni, hogy ezek a mágikus dolgok energiákat hordoznak, melyek beindítják az eseményeket a kívánt, vagyis programozott irányba. Olyan információkat, olyan embereket és olyan eseményeket vonzunk be az életünkbe általuk, amelyek elősegítik a kívánságunk megvalósulását. Mondtam neki, hogy nem mindegy, hogy hova tesszük ki őket, az sem mindegy, milyen szimbólumot tettünk a tükörre, de nem akart hallgatni rám, csak szidott és üvöltözött. Ez az első héten történt, s mivel hiába követelt akkor nagyobb fizetést a főnöktől, fel is mondott.

– Szerintem a tükör visszatükrözte neki a saját negatív energiáját, amit egy egyszerű tükör is megtesz. Ha rossz energiát irányított feléje, márpedig azt tette, csak visszakapta azt.

– Igen, most ugyanakkora fizetésért dolgozik sokkal rosszabb helyen, mi pedig megkaptuk egy-két hónapra rá a fizetésemelést. De most nekem csinálj ide olyan tükröt, hogy elmehessek ebből a pici garzonlakásból, tehát eladjuk ezt, és sikerüljön olyan lakást vagy házat szerezni, ahol legalább még egy helyiség van – s egy kis udvart, kertecskét is szeretnék! Légy szíves, hadd költözzem el a párommal innen!

– Rendben – feleltem, s pár nap múlva beállítottam hozzá egy rúnatükörrel.

– De hát ez nem úgy néz ki, mint a munkahelyemre vitt tükör! – szólalt meg inkább kétségbeesve, mint csodálkozva.

– Igen, itt más rúnajeleket kellett használjak, nem ugyanaz a fizetésemelés, mint az új otthon, ingatlan!

– Nem is tudom... – hebegett kételkedve.

Szintén pár hónap telt el, s hívott is az örömhírrel a barátnőm.

– Képzeld, működik a tükör, találtunk egy szép házat, kerttel, pont annyiért, amennyiért mi eladjuk a miénket! Holnap már intézzük is az iratokat, és költözködünk!

Kicsit meg is ijedtem a nagy lelkesedéstől, hogy ilyen egyből sikerült. Leginkább úgy szokott történni, hogy van néhány lehetőség, de az még nem az igazi, s majd azután jön az igazi. Nos, lényegében itt is úgy történt, mivel nem volt még bejegyezve rendesen az ingatlan. A barátnőm csalódásában szóba sem állt volna ismét a közvetítőkkel, ám azok most már nem hagyták őket, s itt van, másfél hónapra rá, beköltöztek az új otthonukba, ahol van még egy külön szoba, hatalmas terasz és egy kertecske is. Most épült, ma kapták meg az iratokat és a kulcsot.

– Mégis működött a tükör! Elhoztam az új lakásba is, majd megmondod, hova tegyük! Találkozunk a jövő héten a házszentelésen!