2024. április 26., péntek

Játsszon velünk!

Kisorsoltuk a lubickolós nyereményjátékunk legutóbbi nyerteseit

A Vidd magaddal a Magyar Szót, és irány lubickolni! Elnevezésű nyereményjátékunk keretében hetente sorsolunk ki belépőjegyeket a petrőci élményfürdőbe, az adai wellnessközpontba, a pacséri gyógyfürdőbe, valamint a temerini és óbecsei medencékbe. A beküldött szelvények közül pénteken sorsoltuk ki az ötödik kör nyerteseit.

Egy-egy páros belépőjeggyel örvendeztettük meg a zentai Szabó Rózsát, valamint a temerini Csépe Lindát, akik a pacséri gyógyfürdőben tölthetnek el egy nyári napot vendégeikkel.

Az adai wellnessközpontba az adai Csóti Piroska, a magyarkanizsai Hajdú Váradi Aranka és a péterrévei Szabó András.

A Petroland akvaparkba a moholi Magó Zsanett és a bajsai Laluja Szuzanna nyert egy-egy páros belépőt. Óbecsei olvasónk, Varga Attila, a helyi medencében lubickolhat vendégével. Ugyanitt tölthet el egy napot a magyarkanizsai Katona Buza Annamária, a horgosi Makra-Turu Laura, a tordai Dobai Csilla és a gunarasi Acsai Róbert.

A temerini medencére ezúttal hét darab páros belépőjegyet sorsoltunk ki, amelyeket helyi olvasóink Szűcs Melinda, Rastovac Gabriella és Nagy Mónika, valamint a péterrévei Goór Izabella, az újvidéki Makic Evelin, a csókai Guslov Petrovics Katalin és bácskossuthfalvai Sztánkó Zsuzsanna vehet át. Gratulálunk nyerteseinknek!

A belépőjegyeket a kitöltött szelvények alapján postán küldjük el olvasóinknak. Azok se csüggedjenek, akiket ezúttal elkerült a szerencse: továbbra is keressék szelvényeinket a Tarka Világ és a Filkó mellékleteinkben. A játszani vágyóknak ugyanis csak ki kell tölteniük a szelvényeket, majd lefényképezniük azokat és a fotót továbbítaniuk kell a nyeremenyjatek@magyarszo.rs címre. Augusztus végéig minden hét péntekén sorsolunk, a nyertesek névsorát pedig a hétfői számunkban tesszük közzé.

Játsszon és lubickoljon a Magyar Szóval!