2024. április 26., péntek

Játsszon és nyerjen!

Kisorsoltuk a lubickolós nyereményjátékunk második körének nyerteseit

Vidd magaddal a Magyar Szót, és irány lubickolni! elnevezésű nyereményjátékunk keretében hetente sorsolunk ki belépőjegyeket a petrőci élményfürdőbe, az adai wellnessközpontba, illetve a temerini és óbecsei medencékbe.

A beküldött szelvények közül pénteken sorsoltuk ki a második kör nyerteseit. A szerencse ezúttal a nagybecskereki Kovács Elvirának, a törökkanizsai Bartus Erzsébetnek és a svilojevói Tompa Editnek kedvezett, akik egy-egy páros belépőjegyet nyertek a Petroland aquaparkba.

Páros belépővel örvendeztettük meg a királyhalmi Kovács Tibort, az oromhegyesi Lékó Dezsőt, a moholi Boldizsár Gizellát, a szabadkai Kóspál Matlári Anikót és a szenttamási Pajdl Zsuzsannát is, akik az adai wellnessközpontban tölthetnek el egy nyári napot.

Óbecsei olvasóink, Rapcsányi Gábor és Szőke László a helyi medencében lubickolhatnak vendégükkel. Ugyanitt tölthet el egy napot a magyarkanizsai Berényi Mária és a szabadkai Szabó Lili.

A temerini medencére hat darab páros belépőjegyet sorsoltunk ki, amelyeket a gombosi Kovács Budisity Veronika, a zentai Horvát Szilárd, a magyarkanizsai Apró Levente, a királyhalmi Szabó László, az adai Renkó Krisztina és az óbecsei Tallós Annabella vehet át. A belépőjegyeket a kitöltött szelvények alapján postán küldjük el a szerencsés olvasóinknak.

Azok se csüggedjenek, akiket ezúttal elkerült a szerencse: továbbra is keressék szelvényeinket a Tarka Világ és a Filkó mellékleteinkben. A játszani vágyóknak ugyanis csak ki kell tölteniük a szelvényeket, majd lefényképezniük azokat és a fotót továbbítani a nyeremenyjatek@magyarszo.rs címre. Augusztus végéig minden hét péntekén sorsolunk, a nyertesek névsorát pedig a hétfői számunkban tesszük közzé. Játsszon és lubickoljon a Magyar Szóval!