2024. április 26., péntek

Hurrá, nyaralunk!

A padéi Gubi Marina ma átvette nyereményét

A horvátországi nyaralás egyik szerencsés nyertese, Gubi Marina ma újvidéki székházunkban, Jung Takács Karolina kolléganőnktől vette át azt az egy hetes, felhőtlen szeptemberi kikapcsolódást garantáló, a Brač szigetén található Fülöp Apartmanházba szóló ajándékutalványt, amelyért a Magyar Szó Facebook-profilján meghirdetett nyereményjáték keretében lehetett jelentkezni.

Marina általános orvosként a Nagykikindai Közkórház alkalmazottja, ám jelenleg altatóorvosi és intenzív terápiás szakorvosi szakosításon van, másodéven, így a mai kötelezettségeit letudva, személyesen tudott a nyereményéért jelentkezni.
Elmondása szerint nem is hitte el, amikor élettársa — akivel Padén élnek együtt és a jövőjüket is itt, szülőfalujukban tervezik közösen — , izgatottan hívta fel, hogy közölje vele, megnyerte a nyaralást.

Azt már mosolyogva tette hozzá nyertesünk, hogy pont a nyereményhirdetést megelőző napokban kezdett hozzá az interneten a horvátországi nyaralási lehetőségek feltérképezéséhez.

Marinának és párjának még egyszer gratulálunk a nyereményükhöz, Olvasóinktól pedig azt kérjük, hogy holnaptól újra tartsanak velünk, hiszen újabb horvátországi nyaralás várja majd szerencsés gazdáját a harmadik körben.