2024. április 26., péntek
ÉNEKELT VERSEK FESZTIVÁLJA

Gyermekkoncertek, versenyprogram, gálaműsor

Ma, csütörtökön, 14.30 órától a Csantavéri Színházteremben kezdődik az Énekelt Versek XXVI. Zentai Fesztiváljának gyermekműsora, melyen Gryllus Vilmos kétszeres Kossuth-díjas, Prima Primissima díjas zenész, előadóművész, zeneszerző lép fel. A gyermekkoncert címe Dalok reggeltől estig.

Gryllus Vilmos fellépéseit a zentai óvodák növendékei is láthatják, a művész holnap, pénteken, 8 óra 30 perctől a Hófehérke óvoda Bambi épületében lép fel, 9.45 órától a Bóbita épületben találkozik a kicsinyekkel, majd pedig 11 órától a Margaréta épület óvodásai élvezhetik a koncertet.

Holnap, pénteken 16 órakor kezdődik a Művelődési Ház színháztermében az Énekelt Versek XXVI. Zentai Fesztiváljának versenyprogramja, melynek idei díszvendége Bíró Tímea, Sinkó-díjas költő, újságíró. A rendezvénysorozat zárása, a gálaműsor szombaton 18 órától várja az érdeklődőket a színházban. A gálaműsorban fellép a budapesti kétszeres Kossuth-díjas és Prima Primissima díjas Kaláka együttes, valamint a vendégelőadó Mikó István, Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész, a Kaláka együttes alapító tagja.