2024. április 26., péntek

Lezárult Szép Vajdaság fotópályázatunk tizedik köre

Szerkesztőségünk is virágba borult

Virágszínben pompázó természet, s lélekmelegítő derűs hangulat jellemezte azokat a fotókat, amelyek a Szép Vajdaság fotópályázatunk tizedik körében érkeztek be az e-mail-címünkre, amikor is a Virágba borult mindennapok témában vártunk képeket a pályázóktól.

Pályázóinkat, a téma kapcsán leginkább az ébredező természet, s a kikelet első virágai ihlették meg, de a nyári napsütésben pompázó mezei virágok is igézően hatnak a szemlélőre. A fényképekről sugárzik a tavaszi hangulat, árad a Nap első sugarainak melege, s szinte érezzük a virágok friss, hamisítatlan illatát. Pályázóink a beküldött fotókkal megerősítették a gondolatot, hogy ebben az évszakban valóban virágba borulnak a mindennapok, s a szebbnél szebb fényképek által szerkesztőségünk is virágba borult.

Köszönjük Olvasóinknak, amatőr fotósainknak azt a hatalmas érdeklődést, amivel hétről hétre kitüntetnek bennünket.

A beérkezett fotókat szakmai zsűrink – amelynek tagjai Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes – gondosan bírálta el, és nagyon elégedettek voltak a beérkezett alkotások kreativitásával. A sok kiváló kép közül kizárólag azokat díjazták, amelyek igazodtak a pályázat központi témájához, a virágözön sokszínűségét jelenítették meg.

Az alkotásokat értékelő zsűri döntése értelmében a tizedik kör győztese Cini Angéla lett, Gyöngyszigeten készült fotójával. Nyereményét a temerini Koral Dekor virágüzlet biztosítja, akik egy csodás orchidea kompozícióval készültek nyertesünk számára. A nyertes fotó emellett egy héten át a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe is lesz.

A zsűri első különdíját Pruda Mónika érdemelte ki Nemesmiliticsről. Nyereményét a temerini Faragó kertészet által felajánlottt balkonnövények képzik.

A zsűri második különdíjasa Kávai Zsolt lett Zentáról. Nyereményét a temerini Ozon mezőgazdasági és kertészeti szaküzlet biztosítja, akik egy kertészeti termékekből álló ajándékcsomaggal készültek nyertesünk számára.

A bírálóbizottság külön dicséretben részesítette Szenes R. Kitti (Magyarkanizsa), Tokić Tiana (Bácsfeketehegy) és Berec Krisztina (Völgyes) képeit. Őket egy-egy a Magyar Szó termékeiből összeállított ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Ellenben azok se búsuljanak, akik ebben a körben nem nyertek, hiszen rövidesen újabb témákban várjuk a fotókat!

Addig is keressék lapárusainknál a napilapunkat és lapozzák fel azt, hiszen a beküldött fotókból egy válogatással kedveskedünk, és honlapunkon is viszontláthatják a legjobb fotókat.

Fedezzük fel együtt újra Vajdaság csodáit!

(Kérjük a nyerteseket, hogy a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre küldjék meg adataikat, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékokat.)