2024. április 26., péntek

Négy baleset, öt halálos áldozat

Öt személy vesztette életét a Szerbia útjain történt négy közlekedési balesetben.

Reggel négy óra körül Vladičin Han közelében egy személygépkocsi a folyóba zuhant. Egy lány holttestét a hatóságok kiemelték a folyóból, az autóban utazó másik személyt még keresik. Két utasnak sikerült túlélnie a balesetet, és jelenleg a vranjei kórházban ápolják őket.

A Kruševac–Aleksandrovac közötti útszakaszon is történt egy baleset Lukavac közelében. Ebben a szerencsétlenségben két férfi vesztette életét, hárman pedig megsérültek. A rendőrség letartóztatott egy kamionsofőrt, aki a feltételezések szerint a balesetet okozta. A médiaértesülések szerint a tehergépjármű vezetője ittas állapotban ült a volán mögé.

Egy Smederevska Palanka közelében történt balesetben egy személy vesztette életét, három pedig megsérült, amikor összeütközött két személygépkocsi. A 39 éves M.K.-t letartóztatta a rendőrség, a gyanú szerint ő okozta a szerencsétlenséget. Feltehetően ittas állapotban volt vezetés közben.

Tegnap délután egy 56 éves nő is életét vesztette Belgrád közelében a Nagybecskerek felé vezető úton, amikor lesodródott az úttestről, és a csatornába zuhant gépkocsijával.