2024. május 5., vasárnap
HOROSZKÓP

Mit hoz 2022?

Olvassák el a saját jegyükre, de az aljegyükre vonatkozó dolgokat is, e kettő kombinációja adja a legpontosabb előrejelzést. Ettől pontosabb eredményt csak a személyi horoszkópja analízise hozhat, melyet ilyenkor, vagy születésnapjakor érdemes készíteni.

Kos
Ebben az évben meg kell találnia az egyensúlyt a lelki dolgok és az anyagiak között. Már februárban fontos lesz, hogy mennyire hisz önmagában és a szerencsében, akár Istenben, akár bármi másban keresi is azt. Áprilisban kedvezőtlen változásokra számíthat barátaival kapcsolatban. Pénzére június elején nagyon vigyázzon, mert nagy veszteség érheti, ha nem lesz óvatos. Augusztus a pénzügyekben váratlan fordulatot hoz, mely lehet jó is, de akár teljes kudarc is. Az Uránusz hatása mindig meglepetést hoz. Ha fontos önnek a tehetsége, akkor csiszolja azt áprilisban és augusztusban. A rokoni kapcsolatok most előrehaladást hoznak, s tudása gyarapítására is a májusi fordulatok pozitívan hatnak. Májustól októberig a Jupiter kirándulást tesz az ön jegyében, s ezért sikerre, védelemre számíthat.

Bika
Februárban jelentős felszabadulásra számíthat, kedvező változások várnak önre külfölddel és a jogi dolgokkal kapcsolatban is. Ebben az évben a nyugdíjjal s a barátokkal kapcsolatban is szerencsére számíthat. Áprilisban szintén barátaira, esetleg bizonyos szervezetekre számíthat, ám óvatos legyen a karrierrel, feletteseivel, a nyilvánossággal kapcsolatban. Májusban elmaradt pénzügyeit rendezze, június eleje pedig a karrierre, feletteseire, esetleg velük való kapcsolatra hoz nehéz időszakot, amely hosszú távon is gátlásokat okozhat. Ekkor rossz döntést hozhat, „ne veszítse el a fejét", habár a helyzet erre sarkallja. Gyermekei egészsége, szokásai és munkája kapcsán is válságos időszakot él át ekkor. Augusztusban váratlan, ideiglenes kapcsolatok jönnek létre, és bizonyos kapcsolatok meg is szakadnak akkor.

Ikrek
Lelki dolgai és munkája örömöt, megkönnyebbülést hoz már februárban. Áprilisban komoly hivatalos dolgokat intézhet, esetleg komolyabb vagy hosszú távú együttműködése lesz külföldiekkel. Májusban át kell gondolnia terveit és a további lépéseket, június pedig akadályokat gördít ön elé. Augusztusban nagy felfedezésekre jut, figyeljen álmaira, megérzéseire. Baráti köre májustól októberig sok szép pillanatot hoz, s segítségükre is számíthat. A szerelemben is sikerre számíthat, főleg azok után, hogy az elmúlt 2 évben sikerült mélyebben elmerülni lelkében, mélyebben megismerni önmagát, és rájönni élete értelmére. A karrierje sikeres lesz, de lesz benne változás, nyugodtan menjen abba az irányba, ahova a lelke és megérzései irányítják.

Rák
Jót hoznak a barátok, a csoportok, egyesületek, ha bármi köze van a nyugdíjasokhoz, ott is szerencse várja, főleg az év elején és augusztusban. Legyen azonban óvatos májusban és júniusban, ne vegyen fel kölcsönt akkor, ne is adjon senkinek, a vagyonnal, örökséggel kapcsolatban sem jó időszak ez a rendezkedésre. Kerülje ekkor a műtéteket, a beavatkozásokat is. A család, a partner, a rokonok most boldogságot hoznak, minden baj és félreértés elmúlt. Ha van valakije külföldön, netán ön is oda vágyik, kedvező eseményekre számíthat e téren. Óvakodnia csak a szavai miatt kell. Inkább hallgasson most, főleg májusban, júniusban, mind otthon, mind a munkahelyén, vagyis mindenütt és mindenkivel. Egy nem jó helyen lévő aláírás vagy szó, hosszú távon megkeseríti az életét.

Oroszlán
Sajnos nem ez lesz az ön szerencsés éve! A munkahelyi és párkapcsolati problémák még jobban elmérgesednek. Április elejétől június végéig lesz a legnagyobb megpróbáltatás. Ne próbáljon magyarázatot kapni, se adni, minden szavával csak ront az amúgy is rossz helyzetén. Ha okos lesz, ha elfogadja barátai vagy ügyvédje tanácsát, esetleg isteni útmutatást kér, akkor helyzete javulhat augusztusban. Ha viszont most is az vezérli, hogy ön a leg-leg mindenben, s önfejű vagy agresszív, esetleg becstelen lesz, akkor nagy botrány üthet ki augusztusban. Tanuljon meg bizalmasnak lenni barátaival, beszélni az érzelmeiről is, de akár lelkészhez vagy tanácsadóhoz, pszichológushoz is fordulhat. Ha magába fojt mindent, annak rossz következménye lesz egész életére nézve. Májustól októberig külfölddel kapcsolatban sikere lesz, próbálja azon keresztül megoldani, esetleg enyhíteni a problémáját.

Szűz
Szükség lesz az óvatosságra, mert ez az év tele lesz hullámzással, lesznek fantasztikus sikerek is, ám óvatlan pillanatokban keményen a földre huppan. A legfontosabb az óvatosság, ön pedig tudja, hogyan kell óvatosnak lenni. Ne kapkodjon, minden lépést fontoljon meg, ez csökkenti a botladozás esélyét is, nemhogy a földre csüccsenést. Februárban javíthat partnerkapcsolatán, s a külfölddel való kapcsolatokon. Áprilisban ügyeljen egészségére, ekkor problémákra számíthat a munkája végzésében. Segítség partnerétől és külföldről, esetleg égi segítőitől jöhet. Május, de főleg június ismét előhozza a problémát, a pesszimizmus csak ront a dolgon. Felszabadulást augusztusban reméljen.

Mérleg
Ez egy igen kedvező év lesz az ön számára. Végre fellélegezhet, s a szerencse elérhető lesz, ám a kezét ki kell nyújtsa érte, ne várja, hogy az csak úgy az ölébe pottyan! A kreativitása áprilisban vegyen komoly alakot, ekkor amit alkot, az hosszú távú lesz. Ám ha ekkor lazsukál, nem alkot, akkor probléma ütheti fel a fejét akár a gyermek, akár a szórakozás terén. Mivel a júniusi nehéz fényszögek mindenkire kihatnak, ekkor legyen ön is óvatos, óvja gyermekét, ne vállaljon kockázatot, ne menjen műtétre, s legyen óvatos mások pénzével, ne vegyen fel hitelt sem. Viszont augusztus már jó az örökséggel, a partner vagyonával, biztosítással, segélyekkel kapcsolatban is.

Skorpió
Az év jól kezdődik, a partnerkapcsolatot a gyerekek teszik könnyeddé, boldoggá, esetleg a közös szórakozás. Áprilisban csak párjára és a gyerekekre számíthat, amikor gond lesz a lakással, a tüzeléssel, a bezártsággal vagy az idősebb családtagokkal. Ingatlanügyekben sem kedvez az időszak áprilistól júliusig. Párjának gondjai lehetnek júniusban, vagy önnek lesz a párja miatt gondja, s ez kihat hosszú távon, óvatosak legyenek a szavakkal, a döntésekkel. Augusztusban vagy megszűnik a probléma, vagy megoldják, egyesek viszont megszöknek vagy a problémától, vagy a párjuktól. Májustól októberig kiváló időszak az egészség javítására, ugyanakkor mestereket fogadhat fel, akikkel meg lesz elégedve. A munkahelyen is simán megy minden.

Nyilas
Tavasztól őszig igen jó időszak lesz a kreativitása kibontakozására, ekkorra tervezze a pihenést és szórakozást is. Az év eleje jó lesz a családi ügyek intézésére, az otthon szépítésére, új dolgok vásárlására, ugyanekkor kedvező lesz az egészsége felturbózására is, főleg külföldi vagy alternatív gyógyszerekkel, eszközökkel. A munkahelyén is sikerrel jár, munkatársaival is jól kijön majd. Igen jó év ez új szokások beiktatására, vagy megszabadulni a káros szokásoktól. Egyedül június nem jó, ekkor legyen óvatos mind az egészségével, mind munkájával, munkatársaival kapcsolatban. Régi gyógyszerek, problémák, régi szerszámok, idősebb emberek, elavult felfogások, idejétmúlt dolgok okozzák majd a bajt. Ha nem lesz elég óvatos, a baj talán csak augusztusban múlik el.

Bak
Jól kezdődik az év, február örömöt hoz a rokonokkal, gyerekekkel, szomszédokkal kapcsolatban. Ha utazni szeretne, akkor arra is jó ez az időszak. Most vegyen vagy adjon el olyasmit, amit szeretne. Április a pénzzel kapcsolatban lesz jelentős, vagy túl sokat fogja hajszolni, vagy túl sokat fog költeni, de bizonyos számláját le is zárolhatják, másik talán felszabadul a zárlat alól. Igen jó időszak ez a tehetsége fejlesztésére, tanulásra is. Május, de főleg június eleje önnek sem kedvez, mi több, pont az ön uralkodó bolygójával lesz rossz viszonya a Merkúrnak, amely éppen fordulatot vesz, s ez félreértésekhez vezet, veszélyekhez a gyerekekkel, fiatalabbakkal kapcsolatban, rosszul hat pénzügyeire és a hobbijára, szórakozására is. Nehogy akkor menjen nyaralni, s általában is vigyázzon a közlekedéssel, szavakkal és döntésekkel kapcsolatban. Augusztusban javul a helyzete minden téren, jön a megkönnyebbülés. Tavasszal és ősszel otthonával, az ingatlanokkal és a családdal kapcsolatban kedveznek a csillagok.

Vízöntő
Élvezze ki az év kezdetét, próbáljon ekkor sokat keresni és spóroljon is belőle! Törődjön szeretteivel, szépítse otthonát. Áprilisban jó lesz plusz felelősséget vállalni, ám ne terhelje túl magát, mert akkor egészségi problémái lehetnek. Egyébként is ekkor régi, krónikus problémák erősödnek fel, főleg az ízületek, csontok, fogak lesznek aktuálisak. A meghűlésnek is komolyabb következménye lehet ekkor. Júniusban sem önnek nyílnak majd a rózsák, mind egészsége, mind egyénisége megsínyli ezt az időszakot. Családi problémák, a lakással való nehézségek és idősebb vagy beteg családtagok miatti aggodalom nehezíti meg ezt az időszakot. Őszre azonban élvezni tudja mind az utazásokat, mind a szomszédok és testvérek társaságát, örömét leli az olvasásban, tévézésben, tanulásban.

Halak
Eljött az időszak, amikor szavaira figyelnek, amikor megmutathatja mit tud. Használja ki az év elejét utazásra és bizonyos dolgok megtanulására. Most intézze iratait, bármit sikeresen megkaphat. Pénzügyei tavasztól őszig jól fognak alakulni. A titkok bajt hozhatnak, kiderülhetnek vagy kárt okozhatnak áprilisban és júniusban. A magány sem hoz jót abban az időszakban, de még a hit, az ima se sokat segít akkor, mert talán nem is tud igazán belemélyedni abba. Titkos ellenségei akkor fognak valamilyen kárt okozni önnek. Kerülje akkor a sötét és magányos helyeket, rossz álmai lehetnek, talán lelkiismerete sem lesz tiszta. Augusztus fontos lesz, akár telefon vagy internet, akár futó ismeretség miatt. Ekkor olyan információt kap, ami sokkolja, de lehet ez egy pozitív felfedezés is, váratlan megvilágosodás. Bizonyos negatív erőktől is ekkor szabadulhat meg.