2024. április 26., péntek

Az újvidéki késelőt gyilkossági kísérlettel gyanúsítják

A leskováci illetőségű D. J.-t (19), akit azzal gyanúsítanak, hogy hétfőn este, a Felszabadulás sugárúton rablást kísérelt meg elkövetni, majd ennek során két személyt súlyosan megsebesített. Az elkövetőt gyilkossági kísérlettel gyanúsítják - írja a 021.rs hírportál.

Az incidens a Felszabadulás sugárút 58. számú épülete előtt történt és a Dnevnik napilap nem hivatalos értesülései szerint a leskováci illetőségű személyt súlyos gyilkossági kísérlettel gyanúsították meg.

Az eset során késsel megsebesített egy szolgálaton kívüli rendőrt, aki megakadályozta, hogy elvigye a megszerzett pénzt. A harmincnégy éves férfi szúrt sebeket szerzett a mellkasán és a hasán. A műtétet követően, a súlyos sebesülésre való tekintettel további kezelésre a kórházban maradt.

A sebészetre egy harminchét esztendős férfit is szállítottak, akit a hátán szúrt meg az elkövető. A sebészeti beavatkozást követően házi kezelésre küldték a kórházból.

Az incidens során a tizenkilenc éves gyanúsított is sérüléseket szenvedett a testén. A helyszínen való ellátását követően a Vajdasági Klinikai Központba szállították.