2024. április 26., péntek

Lezárult Szép Vajdaság fotópályázatunk nyolcadik köre

Gyönyörű vibráló színek és szebbnél szebb tájak, kiegyensúlyozott érzelmek jellemezték azokat a fotókat, amelyek a Szép Vajdaság fotópályázatunk nyolcadik körében érkeztek be az e-mail-címünkre, amikor is az ősz színeit és ízeit ábrázoló képeket vártunk a pályázóktól.

A beérkezett fotókat a szakmai zsűri – amelynek tagjai Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes – gondosan bírálta el, és nagyon elégedettek voltak azokkal. A sok kiváló kép közül kizárólag azokat díjazták, amelyek igazodtak a pályázat központi témájához.

Az alkotásokat értékelő zsűri döntése értelmében a nyolcadik kör győztese Rózsa Barbara lett, Adán készült fotójával. A nyereményét ezúttal a bácskossuthfalvi Virág Chili biztosítja, akik egy csodás csípős csomaggal készültek nyertesünk számára. A nyertes fotó emellett egy héten át a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe is lesz.

A zsűri különdíjait ezúttal Erdélyi Olívia (Királyhalom) és Medvecki Sándor (Temerin) kapják. Nyereményük egy könyvcsomag és egy-egy páros belépőjegy a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe.

A bírálóbizottság külön dicséretben részesítette Kissák Éva (Királyhalom), Macus Edith (Bezdán) és Víg Melánia (Magyarittabé) képeit. Őket egy-egy páros belépővel jutalmazzuk meg a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe.

Ellenben azok se búsuljanak, akik ebben a körben nem nyertek, hiszen rövidesen újabb témákban várjuk a fotókat! Addig is keressék lapárusainknál a napilapunkat és lapozzák fel azt, hiszen a beküldött fotókból egy válogatással kedveskedünk, és honlapunkon is viszontláthatják a legjobb fotókat.

Fedezzük fel együtt újra Vajdaság csodáit!

(Kérjük a nyerteseket, hogy a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre küldjék meg adataikat, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékokat.)