2024. április 26., péntek

A Potisje nyerte a kupát

A Magyarkanizsa–Zenta–Ada községi labdarúgó-szövetség kupájának döntőjét a hazai pályán játszó magyarkanizsaiak 3:1-re nyerték meg a moholi Bácska ellen.

A meccset a vendéglátók kezdték jobban, a 7. percben ugyanis Tandari 18 méterről a felső lécet találta el. A magasabb osztályban szereplő moholiak hat perc múlva egy szöglet utáni kipattanóból megszerezték a vezetést, Parabucki lövése a későn vetődő kapus hasa alatt a jobb alsó sarokban kötött ki. Újabb hat perc elteltével már egyenlő volt az állás, Velez visszagurítása után a jó ütemben érkező Dobó lőtte ki a bal alsó sarkot. Ezt követően mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, majd a félidő hajrájában a hazaiak megfordították az állást: Tandari remekül ment el a bal oldalon, beadását pedig Ivšić bombázta a kapu bal oldalába.

A második játékrészben már kevesebb helyzetet láthattak a nézők, a hazai gárda végül egy büntetőből biztosította be győzelmét: a gólhelyzetben kiugró Ivšićet lerántották a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Buza váltotta gólra.