2024. április 23., kedd

FRISSÍTETT: Egy kiégett személygépkocsit találtak Aleksinacnál, ami feltehetőleg az eltűnt Đokić családé

Aleksandar Vulin belügyminiszter bejelentése után nem sokkal – miszerint, továbbra is keresik a Đokić családot (Goran Đokić, 57, Gordana, 56, és Lidija, 25), akiknek a Moravac faluból Aleksinac felé vezető úton nyoma veszett – érkezett a hír, hogy egy kiégett személygépkocsit találtak Aleksinacnál, ami feltehetőleg az eltűnt családé. A Passat típusú autót  Tešica helység előtti hídnál találták a Trnava felé vezető úton, jelenti a Nova.rs. 

Vulin korábban úgy nyilatkozott, hogy hasonló esetről nem tud, egy család egyszeriben eltűnik, mintha a föld nyelte volna el.

– Egy másodperc alatt tűntek el, ugyanabban a pillanatban a mobiltelefonjaik is ki lettek kapcsolva – mondta Vulin, a Pink televíziónak adott interjújában.

Kiemelte, hogy a keresés során helikoptereket is bevetettek, valamint búvárok is átkutatták a közeli folyót, de semmit nem találtak.

Elmondása szerint a család példás és nincs magyarázat az eltűnésükre. Megemlítette, hogy az országban elhelyezett kamerák segítségével a keresés sokkal hatékonyabb lehetne.

A kutatást tovább folytatjuk, mindaddig, amíg nem tisztázódnak le az eset körülményei – modta Vulin.