2024. április 26., péntek

„A Magyar Szótól tudtam meg, hogy gépkocsit nyertem”

Vajda Andreáékhoz, Horgosra került a számlás nyereményjáték egyik autónyereménye

A horgosi Vajda Andreáék nyerték az egyik új gépkocsit a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű nyereményjáték ma esti fordulójában.

Andreát, a szerencsés nyertest a Magyar Szó online csapata azonnal felkereste, és mi gratulálhattunk neki elsőként, mivel tőlünk értesült a jó hírről.

Andrea elmondta, hogy jelenleg egy régebbi gépkocsijuk van, és attól tartanak, hogy az autók regisztrációját érintő szigorúbb szabályok miatt a gépkocsi lassan nem tudna megfelelni a feltételeknek, ezért még nagyobb volt az öröm, amikor megtudták, hogy új gépkocsit nyertek. Mint mondta, már régóta új autóra vágytak, ezért minden számlát félretettek, egész nyáron gyűjtötték őket, és az utóbbi két hétben legkevesebb 20 borítékot kültek be a nyereményjátékra.

A szerencsés pillanat (Fotó: Magyar Szó)

A szerencsés pillanat (Fotó: Magyar Szó)

A sikeres tavaszi forduló után mától szombatonként hat húzásra kerül sor, és többek között összesen 30 Fiat 500L típusú személygépkocsi és nyolc fővárosi lakás talál gazdára a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű nyereményjáték keretében.

Ma öt autót és egy lakást sorsoltak ki. A lakást Titomir Stojković nyerte, aki Bolečról küldte be a nyereményt hozó borítékot.

Vajda Andrea

Vajda Andrea

A gépkocsikat a következők nyerték: Goran Radojković (Újvidék), Dragica Petrović (Nagybecskerek), Vajda Andrea (Horgos), Momčilo Krstić (Belgrád) és Milan Jovanović (Újbelgrád).

A nyereményekre azok is pályázhatnak, akik az idei első fordulóban küldték be a 10 darab számlát tartalmazó borítékokat. Az egyenként legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlákat vagy a bankkártyás fizetést igazoló nyugtákat továbbra is postázhatják a nagykorú szerb állampolgárok. A Szerbiai Posta közleménye szerint a mai húzáshoz közeledve naponta mintegy 50.000 borítékot továbbítottak a fővárosba.

A Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjátékkal a kormány az árnyékgazdaság visszaszorításának jelentőségére szeretné felhívni a figyelmet.