2024. április 26., péntek

Betörés Sebesfokon

Nem a rendőrség tájékoztatta a nyilvánosságot, hanem a sértett tett nyilvános feljelentést ismeretlen elkövetővel szemben az egyik zombori hírportálon.

Az illető, egy meg nem nevezett hölgy leírta, hogy már nyolc éve családja birtokában van egy hétvégi ház a Bezdánhoz közeli üdülőtelepen. Oda járnak pihenni, fürödni, ha az éppen nem tilos a vízminőség miatt, eltrécselni a szomszédokkal, az éjszakákat is ott töltik.

A szemfüles szomszédok értesítették az érintett családot, hogy betörtek a nyaralójukba. Volt mit látniuk, amikor megérkeztek a nyaralójukhoz. Minden feltörve, szétdobálva, kirabolva, összepiszkítva.

– Valami furcsa betörők jártak nálunk – állapította meg a panaszos –, a legértékesebb dolgokat nem vitték magukkal, sem a háztartási gépek, se a motorok, se az akkumulátorok, de még a tévékészülék se érdekelte őket, csak élelmet, ruhaneműt, lábbeliket, ágyneműt és edényeket loptak el, az illemhelyet meg összerondították.

A betörés kapcsán feljelentést tettek, a rendőrség elvégezte a helyszínelést.

Az eset óta a hétvégi telep lakosai rettegnek, sokan hazavitték az ott üdülő gyerekeiket. A károsult pedig el se tudja képzelni, hogy mi történhetett volna, ha történetesen a nyaralóban éjszakáznak a betörés idején.