2024. április 26., péntek
HOROSZKÓP

Júliusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Végre a Szaturnusz–Uránusz kvadrát hatása legyengül, s egy kicsit mindenki föllélegezhet, aki az utóbbi fél évben problémákkal küzdött. De csak egy kicsit, mert a többi bolygó igen feszült fényszögben van egymással, s csak a Hold haladása hoz pár napra valamilyen sikert.

Kos (március 21. – április 20.)

A hónap eleje és vége igen stresszes lesz. Főleg a gyerekek és a barátok okoznak problémát, vagy a gyermeke párja. Váratlan elkerülhetetlen konfliktusokra kerül sor. Kerülje a kockázatokat, s legyen óvatos a szórakozásokkal kapcsolatban is. Fontos most a biztonság és a család.

Bika (április 21. – május 20.)

A hónap eleje előhozza az elmúlt időszak problémáit. Sok információhoz jut, s sokat kell most utaznia is, esetleg kommunikálni. A rokoni, esetleg szomszédi támogatás jelen pillanatban fontos. Most kell kitervelni, hogy hogyan növelheti bevételét, most kell beindítani a pénzügyeket.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A saját jegyében van a Merkúr, az ön bolygója, ezért most lépjen, bármi is a célja. A pénzügyek sikeresek lesznek, s jó időszak van az adás-vételre is. Mondja ki a mondanivalóját, s hallgasson meg másokat is, ám döntése meghozására hallgasson tudatalattijára, megérzéseire, álmaira.

Rák (június 22. – július 22.)

Eljött az idő, amikor ön tele van erővel, ám nagyon sok a külső teher, sok az ellenség, vagy ellenségesek a körülmények. Pénzügyeire figyeljen oda, váratlan kiadásai lesznek, de egészségi állapotára ne sajnálja a pénzt. Rokonaira számíthat, s jó dolgokat hoz az utazás.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A hónap elején és a végén szembeszáll ellenségeivel, sok lesz a harc, az idegeskedés. Ez egészségére nem lesz kedvező. Partneri kapcsolatai is bonyolódnak, elhidegülés, komoly probléma várható. Gyermekével kapcsolatban a hónap vége okoz gondot. Ugyanekkor kerülje a kockázatokat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Most jött el az idő, hogy kutasson a lelkében, a tudatalattijában. Ezt megteheti álmai megfigyelésével, templomba járással, pszichológussal, ezotériai eszközökkel. Ha a tisztulás nem történik meg, akkor rémálmokkal küzdhet, félelmei lehetnek. Partnerkapcsolata kiváló, egészsége azonban odafigyelést kíván.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Egészsége javulni fog, mindennapjai könnyebbek lesznek, s a munka terén is kellemes eseményekre számíthat. Ha valamilyen terápiát kap, az sikeres lesz, ha valamilyen célját szeretné most megvalósítani, akkor az is nagyon jól fog sikerülni. A családi ügyek tele lesznek felelősségvállalással, aggodalommal.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A pénz és a gyerekek, a szórakozás és az üdülés jót hoznak, ragadjon meg minden percet e célból. A partnerkapcsolat, a család, az ingatlanok, az idősek, a betegségek rossz fényszögben vannak, ezért gondot okozhatnak. Nemcsak partnerével, hanem másokkal is komoly összetűzésbe kerülhet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Otthonában, s az ingatlanokkal is igen kedvezőek a körülmények. Ha újítani kell otthonát, most tegye. A hónap elején és végén legyen óvatos a hivatalos dolgokkal, szavakkal, iratokkal, döntésekkel. Nem kedvező ez az időszak a közlekedésre, sem a bevásárlásra. Ügyeljen egészségére, mert a gyógyulási folyamat elhúzódik.

Bak (december 22. – január 20.)

A hónap eleje és vége még nehéz, egy régi probléma váratlan megjelenése nagy gondot okozhat. Lassan azonban látszik a fény az alagút végén, nem szabad föladni. Egyelőre nem biztatóak a jelek a pénzgyarapodással kapcsolatban. Fordítson több gondot egészségére. Jó hírekre számíthat, s az utazás is sikerrel jár.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Sem önnek, sem párjának nem könnyű ez az időszak, a problémák fölhalmozódtak a családban. Ez nyomot hagy nemcsak az ön hangulatán, hanem egészségén is. Az utazások megterhelőek, beszélgetései ingerültek. Szerencsére a pénz bőségesen áramlik, erre nem panaszkodhat.

Halak (február 20. – március 20.)

Egy családi titok gondot okozhat, esetleg valami vagy valaki el fog tűnni az életéből. A hónap közepe örömöt hoz, főleg a gyermekekkel kapcsolatban, ugyanakkor a szórakozás és a nyaralás jót hoz. A munka és a szerelem terén változások lesznek, egy kis nehézség által sikerre is számíthat.