2024. április 26., péntek

Kilépett a járműjéből, majd megvert egy másik sofőrt

Az újvidéki rendőrség szabálysértési feljelentést tesz egy helyi illetőségű ötvenöt éves férfi ellen, akit a közrend és béke, valamint a közlekedési biztonsági törvények megszegésével gyanúsítanak – írja a 021.rs hírportál.

A gyanú szerint a férfi egy svájci regisztrációs táblával ellátott Porsche márkájú gépkocsit vezetett a Partizán utcában, majd megszegte a közlekedési szabályokat és verbálisan, valamint fizikailag is bántalamzott egy hatvanhat éves apatini illetőségű férfit, derült ki  a rendőrség közleményéből.

Az eset még szombaton történt, amikor az NS kritični vozači elnevezésű Instagram oldalon megjelent és azóta már eltávolított videófelvételen az látszik, hogy egy sofőr kilép a gépkocsijából és megver egy másik férfit az úttesten. A Porsche sofőrje a kocsisorban várakozva lépett ki a járműből és annak elejéhez ment. A lábaival megtámadta a másik sofőrt és többször is megrúgta. A felvételen jól látszott, hogy a dühös sofőr nagyobb fizikai leszámolást akart kezdeményezni. Ennek ellenére visszatért gépkocsijába és elhajtott.

A bejelentést követően a rendőrség azonosította a férfit, aki az illetékes ügyészségen fog majd felelni tettéért.