2024. április 26., péntek

Lezárult Szép Vajdaság fotópályázatunk hatodik köre

Vajdaság legszebb tablóképeit kerestük fotópályázatunk hatodik fordulójában, amelyre most is Vajdaság számos településéről érkeztek be hozzánk a szebbnél szebb képek.

Fotópályázatunk hatodik fordulója kicsit más, mint az eddigi körök, hiszen most három szerencsés nyertest is hirdethetünk.

Első nyertesünk a nyomtatott lapunkban közölt és beküldött szelvények alapján került ki. Legtöbb olvasónk Vegyelek Dórának, a Svetozar Marković Gimnázium ballagó diákjának a nevét tüntette fel a szavazószelvényeken.

Második nyertesünket szakmai zsűrink – Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes – választotta ki. A zsűri Móra Krisztina fotóját értékelte a legszebb tablóképnek, mivel az egyértelműen sugallja, hogy a fotón szereplő hölgy klasszikus orgona szakon végzett a Szabadkai Zeneiskolában.

Harmadik nyertesünket a Magyar Szó Facebook-oldalán létrehozott fotóalbumban kapott lájkok alapján hirdethetjük ki. A nyertes Kihut Nikita lett, az Április 7-e Egészségügyi Iskola ballagó diákja, aki fogászati asszisztens szakon végezte a középiskolát. Nikita tablóképére a szavazásra előirányzott három nap alatt hihetetlen számú, pontosan 3490 pozitív reakció érkezett.

Szívből gratulálunk a nyerteseinknek, akiknek nyereménye egy-egy Berkesel női táska.

Nyerteseink sora itt még nem zárult le, hiszen a szelvényt beküldő olvasóink közül is szerettünk volna valakit meglepni. A szerencse ezúttal Csanádi Erzsikének kedvezett, Kúláról, akinek nyereménye egy Magyar Szó-ajándékutalvány.

Szalai Ármin volt az egyetlen fiú jelentkező a legszebb tablókép címre, így szakmai zsűrink különdíjjal jutalmazza őt bátorságáért. Ármin az Ivan Sarić Műszaki Iskola tanulója, információs technológiák elektrotechnikusaként ballag a középiskolából. Nyereménye egy Magyar Szó-s könyvcsomag.

Gratulálunk minden ballagó diáknak, és sok sikert kívánunk a jövőben! Álmaik váljanak valóra!

(Kérjük a nyerteseket, hogy a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre küldjék el adataikat, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékokat.)