2024. április 26., péntek

Vukićević: Ronaldónak is fizetnie kellett volna a karszalagért

Đorđe Vukićević tűzoltó, aki megtalálta Cristiano Ronaldo nagy hírnévre szert tett csapatkapitányi karszalagját, amelyet 64 ezer euró értékben árvereztek el, és az összeget a spinális izomatrófiában szenvedő kragujevaci Gavrilo Đurđević gyógyítására fordítottak, elmondta, hogy már útban a mérkőzésre eldöntötték a kollegáival, hogyha sikerül bármilyen szuvenírt szerezniük, akkor azt jótékonysági árverésre bocsájtják majd – írja az N1 hírportál.

Szerencsénkre a gólt érvénytelenítették, a karszalag pedig a közelünkben ért földet, ezért felvettük azt, és árverésre bocsátottuk. Mindannyian egyeztünk azzal, hogy jótékonysági célokra ajánljuk fel, ezt megtettük és boldogok vagyunk. Amennyiben Ronaldo jelentkezett volna a csapatkapitányi karszalagért, akkor 2,5 millió euróért kaphatta volna csak vissza – mondta Vukićević.

Szavai szerint elégedett a 7,5 millió dinárral, mindenkinek köszöni az árverésen való részvételt és kéri az embereket, hogy továbbra is küldjék a 973-at a 3030-as számra.

Ez csak egy kis részlet, de segített a családnak, hogy higgyenek a végösszeg elérésében. Bármikor, ha lehetőségünk van a segítségnyújtásra, a kollégáimmal együtt mindig készen állunk – jelentette ki Vukićević, majd hozzátette, hogy megijedt, amikor hamis licitációk is érkeztek, ami nem volt szép gesztus.