2024. április 26., péntek
A Magyar Szó fotópályázata

Szép Vajdaság

Vajdaság egyedi természeti szépségeivel, érdekes épületeivel és nemzeti sokszínűségével különleges helyet foglal el sokunk szívében. Éppen ezért fontos lenne, hogy dokumentáljuk ezt a fantasztikus régiót, amelyben élünk. A Magyar Szó ebben az évben úgy döntött, hogy elindítja a Szép Vajdaság című fotópályázatát, amelyre az olvasóink által beküldött képeket várjuk.

A téma minden alkalommal más lesz. Az első körben a pályázatot a magyar kultúra napjának alkalmából hirdetjük meg. Olyan képeket küldhetnek be, amelyek rámutatnak kultúránk szépségeire. A fényképeket a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre várjuk.

A pályázatra 2021. január 19–24-e között küldhetik el a fotókat. Az eredményhirdetésre január 25-én este 8 órakor kerül sor.

Fontos, hogy minden fotónál tüntessék fel, hol készült a kép, valamint készítőjének nevét.

A pályázat különlegessége továbbá az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar termelők és vállalkozók biztosítják, ennek köszönhetően minden alkalommal helyi, jó minőségű termékeket kapnak kézhez azok, akik megnyerik az adott fordulót.

Az első körben a nyereményt Szalma Sándor papucskészítő-mester, az adai M&D shoes tulajdonosa biztosítja, aki egy pár hímzett klumpát ajánlott fel.

A fotókat szakmai zsűri értékeli majd: Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes.

Pályázatunkra amatőr fotósok olyan munkáit várjuk, amelyek még nem részesültek elismerésben, díjazásban.